ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Θύμα βίαιου ξυλοδαρμού η ηθοποίος Σοφία Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη!

Σταύρη Φράγκου

Μια είδηση που μας σόκαρε είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Το βράδυ της Πέμπτης στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο, μετά το τέλος της παράστασης η Σοφία Παυλίδου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, με αφορμή το γεγονός ότι η ηθοποιός δεν ανέφερε κάποιες ατάκες πάνω στην σκηνή και ο Μάνος της ζήτησε το λόγο.

Τη ρώτησε αν το έκανε επίτηδες επειδή εκείνος είχε ξεχάσει μια ατάκα και εκείνη απάντησε πως απλά το ξέχασε και του ξεκαθάρισε ότι δεν το έκανε επίτηδες. Αμέσως μετά η Σοφία μπήκε στο καμαρίνι της και άρχισε να ξεβάφεται.

Η περιγραφή της Σοφίας στο ελληνικό site, Tlife συγκλονίζει: "Ο Μάνος ήταν ξυπόλητος και δεν τον άκουσα να έρχεται… ξαφνικά κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και πριν προλάβω να αντιδράσω και βρίζοντάς με με έπιασε από το λαιμό βίαια και με πέταξε πίσω, με αποτέλεσμα να χτυπήσω στην πλάτη".


Φωτογραφία TLife

Η Σοφία Παυλίδου μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ έχει και την γνωμάτευση του γιατρού για τις κακώσεις που έχει υποστεί. Η ηθοποιός μόλις συνήλθε από το σοκ, κατέθεσε μήνυση στον Μάνο Παπαγιάννη, για εξίβρυση και για ξυλοδαρμό και σωματικές βλάβες, αλλά ο ηθοποιός δεν συνελήφθη αφού πλέον είχε περάσει το αυτόφωρο.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση