ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Θρήνος στο Λιοπέτρι - Ο επίλογος μιας οικογενειακής τραγωδίας

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να διενεργηθεί στο Νοσοκομείο των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας από την ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιωπούλου, η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 39χρονου Δημήτρη Μάστρου προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο Δημήτρης Μάστρου καταλείπει σύζυγο και δύο παιδιά ηλικίας 4 και 8 χρόνων ενώ ο Λάμπρος καταλείπει τρία παιδιά.

Με καθυστέρηση θα διενεργηθεί η νεκροτομή στον Λάμπρο Μάστρου, πατέρα του Δημήτρη ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα νωρίς το πρωί, αφότου το κύμα ξέβρασε το άψυχο σώμα του.

Επειδή η περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός του Λάμπρου Μάστρου δεν εμπίπτει στο έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, το άψυχο σώμα του παραλήφθηκε από άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κλινική της περιοχής.

Αναμένεται ότι αργότερα σήμερα η σορός θα διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου την Πέμπτη θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Οι συγγενείς των νεκρών είχαν δηλώσει χθες ότι θα ανέμεναν να εντοπιστεί και η σορός του 65χρονου προκειμένου να προχωρήσουν σε κοινή κηδεία, οι λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν αργότερα. Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση