ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Θρήνος στην Ελλάδα από τον άδικο χαμό γνωστού τηλεοπτικού σεφ

Πάγωσε η Ελλάδα με τον ξαφνικό θάνατο νεαρού βραβευμένου τηλεοπτικού σεφ από τροχαίο.

Ο 36χρονος γνωστός τηλεοπτικός σεφ Βασίλης Παπαζαχαρίου έχασε τη ζωή του ύστερα από τροχαίο το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πίνδου και Κατεχάκη στο ύψος του ΑΟΟΑ.

Σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα ο σεφ επέβαινε σε μοτοσυκλέτα όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις στρατιώτες της ΑΣΔΕΝ.

Το τραγικό είναι πως ο 36χρονος Βασίλης αφήνει πίσω του ορφανά δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Tα συγκινητικά μηνύματα που του άφησαν στο Facebook του:

"Αδερφέ έχει μαυρίσει η ψυχή μου...Για όσους σε έχουμε ζήσει από κοντά η απουσία σου θα είναι πάντα αισθητή...Για μένα που είμαι μακριά τα ατελείωτα πειράγματα σου (εδώ μέσα) με τον Κ. και τον Ζ., με το σιγοντάρισμα του Υ. και του Τζ., ήταν σαν να βρίσκομαι εκεί πίσω από τον μπουφέ και να γελάω ασταμάτητα (το χαρισμά σου να μοιράζεις απλόχερα γέλιο απαράμιλλο)...
Σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές...Σε ευχαριστώ και για την μικρή αλλά πολύτιμη βοήθεια σου εκείνο το απόγευμα στην Αρχιτεκτονική...
Καλό σου ταξίδι Μπιλάκο και καλή αντάμωση εκεί ψηλα..."

"Απο χθες αρνούμαι πεισματικά να σου γράψω εδώ ... Θέλω όμως να σε χαιρετήσω,να σου ευχηθώ καλό παράδεισο και καλό αντάμωμα αδερφέ μου. Τα παιδάκια σου ξέρουν ήδη πόσο καλή ψυχή έχεις. Τους εύχομαι ολόψυχα να γίνουν σα το μπαμπάκα τους και να σε θυμούνται όπως όλοι μας πάντα γελαστό"

"Σεφ, χθες αποδείχθηκε ακόμα μια φορά πόσο άδικη είναι η ζωή. Θα μας λείψουν η μόνιμη ευθυμία και ο μοναδικός χαρακτήρας σου. Καλό ταξίδι..."

"Με τον Βασίλη δουλέψαμε το 2003-2004 στους Ορίζοντες στο Λυκαβηττό. Από τότε ο κάθε ένας ακολούθησε τον δικό του δρόμο, αλλά πάντα είχαμε επικοινωνία. Μάλιστα κάθε 6 Αυγούστου κάναμε πλάκα.. Αυτός γενέθλια, εγώ γιορτή. Χάθηκε ένα καλό παιδί, ένας καλός συνάδελφος. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του."

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση