ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Θρήνος σε Γυμνάσιο της Γερμανίας για τα 16 παιδιά που χάθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν στην μικρή γερμανική πόλη. Το αεροπλάνο που συνετρίβη στις Γαλλικές Άλπεις το πρωί μετέφερε 16 μικρά παιδιά. Όλοι τους μαθητές στο γυμνάσιο της πόλης. Μαζί τους και δυο καθηγητές τους.

Με σπασμένη φωνή από την συγκίνηση, ο διευθυντής του Γυμνασίου Γιόζεφ Κένινγκ στο Χάλτερν της Γερμανίας μιλά για την πιο μαύρη μέρα στην ιστορία για την πόλη του. Ο δήμαρχος της πόλης Μπόντο Κλίμπελ δεν μπορούσε να πιστέψει πως χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά οι ζωές 16 παιδιών μόλις 15 ετών, όλοι τους μαθητές που επέστρεφαν από πρόγραμμα ανταλλαγής στην Ισπανία.

Οι 16 Γερμανοί έφηβοι είχαν περάσει μία εβδομάδα κοντά στη Βαρκελώνη μαζί με δύο καθηγητές τους στο πλαίσιο σχολικής ανταλλαγής και είναι μεταξύ των επιβατών του Airbus A320 που συνετρίβη στις Γαλλικές Άλπεις.

«Δεκαέξι παιδιά και δύο καθηγητές ήταν εκεί εδώ και μία εβδομάδα. Είναι παιδιά που πηγαίνουν στην πρώτη λυκείου, ηλικίας περίπου 15 ετών», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο ισπανός καθηγητής Λίναρς ντελ Βάλες. «Έφυγαν σήμερα το πρωί», και «κάποιοι από τους καθηγητές τους εδώ γνωρίζουν την ώρα, τον αριθμό της πτήσης και το όνομα της εταιρείας», πρόσθεσε.

Δείτε τις φωτογραφίες! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X