ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Natalie Christopher

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της 34χρονης Αγγλοκύπριας αστροφυσικού, Natalie Christopher, στην Ικαρία όπου παραθέριζε με τον κυπριακής καταγωγής 38χρονο σύντροφό της, από τις 3 Αυγούστου.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με την αγωνία των οικείων της να χτυπάει «κόκκινο» και τις αρμόδιες αρχές σε Ελλάδα και Κύπρο καθώς και εθελοντές να είναι σε πλήρη εγρήγορση για εντοπισμό της.

Ερωτήματα άρχισαν να βασανίζουν την οικογένεια και τους φίλους της που απεγνωσμένα την ψάχνουν.

Το χρονικό

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία η κοπέλα εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας 5 Αυγούστου.

Στην κατάθεση που έδωσε ο σύντροφος της Natalie αναφέρει ότι στις 10:00 το πρωί ξύπνησε και δεν την βρήκε στο δωμάτιο, έπειτα την πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι βγήκε για τρέξιμο.

Το ζευγάρι θα ταξίδευε αεροπορικώς για Κύπρο μέσω Αθήνας, στις 17:00 το απόγευμα, αφού διαμένουν και εργάζονται στο νησί.

Ο 38χρονος όσο περνούσε η ώρα και η Natalie δεν ανταποκρινόταν στις κλήσεις του, τόσο περισσότερο ανησυχούσε, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στις 12:40 βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου και κατάγγειλε την εξαφάνιση της κοπέλας.

Κινητοποίηση για εντοπισμό της Natalie

Με το που έκανε την καταγγελία ο σύντροφός της αμέσως πολλοί μηχανισμοί κινητοποιήθηκαν με σκοπό τον εντοπισμό της. Εντατικές έρευνες ξεκίνησαν από γη και αέρα.

Στην εν λόγω επιχείρηση συνδράμουν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, drones αλλά και εθελοντές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», οι έρευνες εκτείνονται από την περιοχή Κεραμέ Ικαρίας έως το Ακρωτήριο Δράκανο, μια απόσταση περίπου 10 χλμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μια σχετικά εύκολη περιοχή, χωρίς δύσβατα σημεία.

Το κατάλυμα στο οποίο διέμεναν παραμένει κλειστό, το δωμάτιο έχει σφραγιστεί από τις αστυνομικές αρχές της Ικαρίας και ο 38χρονος φιλοξενείται στην περιοχή.

Επίσης σε εγρήγορση είναι τόσο το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου που δήλωσε ετοιμότητα να βοηθήσει στις έρευνες όσο και η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα όπου παρακολουθεί στενά την υπόθεση.

Σε κλοιό αγωνίας οι οικείοι της

Οικογένεια, φίλοι και γνωστοί της 38χρονης είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση της εξαφάνισής της. Καρφωμένοι σε τηλέφωνα και μέσα ενημέρωσης μήπως και μάθουν νέα της.

Αρκετοί είναι μάλιστα και οι οικείοι της οι οποίοι κινητοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας φωτογραφία της με έκκληση για βοήθεια.

Το τελευταίο σήμα και οι κηλίδες αίματος

Την τελευταία φορά που το κινητό της κοπέλας έδωσε σήμα ήταν από περιοχή κοντά στον οικισμό Κεραμέ ενώ ακολούθως σταμάτησε να κτυπά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ένα νέο στοιχείο ήρθε να προστεθεί στο ανακριτικό έργο όταν κατά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο δωμάτιο του ζευγαριού στο ξενοδοχείο της Ικαρίας, βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

Το αίμα, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, προέρχεται από ρινορραγία και αυτό που μένει να εξακριβώσουν οι αρχές είναι αν προέρχεται από κάποια φυσική ρινορραγία ή μετά από χτύπημα.

Ειδικευμένες εξετάσεις DNA θα μπορέσουν να δώσουν με ασφάλεια την απάντηση εάν το αίμα ανήκει ή όχι στην Natalie.

Άρση απορρήτου και νέα κατάθεση

Ο σύντροφός της 34χρονης Αγγλοκύπριας, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του 24news υπάρχει το ενδεχόμενο να κληθεί από την Αστυνομία για να δώσει περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την μυστηριώδη εξαφάνιση.

Μάλιστα σύμφωνα με Ελλαδικά δημοσιεύματα έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τόσο του Κύπριου συντρόφου της, όσο και της 34χρονης έτσι ώστε να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισης της.

 

 ΠΗΓΗ: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση