ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Θωμαή Απέργη: Σε ρόλο Mad παρουσιάστριας

Μπορεί να την γνωρίσαμε ως τραγουδίστρια, όμως η Θωμαή Απέργη μας δείχνει πως έχει κι άλλα ταλέντα. Αφού μας απέδειξε πως ξέρει και να χορεύει καλά με τη συμμετοχή της στο Dancing with the stars, μια νέα πρόκληση της κτύπησε την πόρτα.

Το κορίτσι ξέρει από μουσική και βάλθηκε να μας τα μάθει όλα. Έτσι η ερμηνεύτρια αφήνει για λίγο τις πίστες για χάρη του τηλεοπτικού πλατό. Το ρόλο της παρουσιάστριας ανάλαβε η Ελληνίδα τραγουδίστρια και στήθηκε μπροστά στην κάμερα του Mad για λογαριασμό της εκπομπής Nuschool Oldschool.

Η Θωμαή συνδέει το παλιό με το καινούργιο, εκείνα που ξέρει με εκείνα που νιώθει και το αποτέλεσμα είναι ένα μουσικό ταξίδι που κρατά μία ώρα και μας πάει από το πριν στο σήμερα.

Οι τηλεθεατές απόλαυσαν την Κυριακή μια περιπλάνηση πίσω στον χρόνο στις εννέα το βράδυ και αυτό θα κάνουν κάθε εβδομάδα μέσα από την οθόνη του Mad.

To νέο πρόγραμμα του Mad κατάφερε  να μας "τρελάνει" από την πρώτη μέρα προβολής του. Μάθετε όλα τα μουσικά νέα και δείτε τα video clip των αγαπημένων σας καλλιτεχνών στις πλατφόρμες Primetel, Cablenet, Cytavision, LTV και καθημερινά στο ΡΙΚ 2 από τις 7:00-9:00 και 20:00-21:00.

Αν χάσατε την πρεμιέρα, δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση