ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Θηλυκές και σέξι με καμπύλες

Ποιος είπε ότι οι γυναίκες με καμπύλες δεν είναι πρότυπο ομορφιάς; 6+1 γυναίκες που αποδεικνύουν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι το ωραίο και το σέξι δεν μετριέται σε… κιλά.


Του Νικόλα Φωτίου για το περιοδικό Beautiful People

Είναι ωραίες, σέξι, πληθωρικές και, πάνω απ’ όλα, αληθινές. Το πρότυπο του αδύνατου γυναικείου σώματος σιγά-σιγά μπαίνει στο χρονοντούλαπο και τη θέση του παίρνουν οι γυναίκες που δεν ξημεροβραδιάζονται μετρώντας τις θερμίδες στο φαγητό τους. Η εγχώρια και ξένη showbiz βρίθει από παραδείγματα γυναικών που με τις καμπύλες τους έχουν καταφέρει να ενθουσιάσουν και να γίνουν αντικείμενο του πόθου για κάθε άντρα.

ΜΑΡΙΕΛΛΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ
Η πρωταγωνίστρια του πετυχημένου μιούζικαλ, «Mamma Mia», συστήθηκε στο ευρύ κοινό με τις καμπύλες της και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με το μπικίνι της και τα έξτρα κιλά της, δείχνοντάς μας πόσο ακομπλεξάριστη και συνειδητοποιημένη είναι.

 ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ
Η αγαπημένη ηθοποιός ποτέ δεν θέλησε να βγάλει προς τα έξω την εικόνα της λεπτής και αψεγάδιαστης γυναίκας. Οι διαχρονικές καμπύλες της έχουν όλα αυτά τα χρόνια δοξαστεί από το ανδρικό κοινό που, ουκ ολίγες φορές, είχε την ευκαιρία να τη δει να φωτογραφίζεται φορώντας τα απολύτως απαραίτητα. Όλα αυτά τα χρόνια, κυρίως μέσω Instagram, δεν έχει διστάσει να τα βάλει με όλους όσοι σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της, ποστάροντας μάλιστα αρετουσάριστές της φωτογραφίες.

ΜΑΡΙΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ
Η κωμική ηθοποιός φαίνεται τα έχει βρει με τον εαυτό της, καταρρίπτοντας τα μέχρι πρότινος πρότυπα που ήθελαν την όμορφη γυναίκα λεπτή και σχεδόν ανορεξική, αποδεικνύοντας ότι οι γυναίκες με επιπλέον κιλά μπορεί να είναι εξίσου όμορφες και λαμπερές. Η Μαριλένη, μάλιστα, μίλησε γι’ αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποστάροντας μία φωτογραφία της μαγιό και γράφοντας, μεταξύ άλλων, «λυπάμαι αλλά η οποιαδήποτε προσπάθεια επιβολής προτύπου δεν με αγγίζει. Λυπάμαι, αλλά οι φασίστες της εικόνας δεν θα με κλείσουν σπίτι μου. Γυναίκες του κόσμου - βγείτε στις παραλίες και σε όποιον δεν αρέσει το θέαμα ας γυρίσει από την άλλη. Δεν θα παρεξηγηθούμε».

MARIAH CAREY
Η 48χρονη τραγουδίστρια δεν ήταν ποτέ από τις γυναίκες που ξημεροβραδιάζονται στο γυμναστήριο προκειμένου το σώμα τους να ανταποκρίνεται στα πρότυπα της διεθνούς showbiz. Οι καμπύλες της πλέον είναι γνωστές και, όπως φαίνεται, τις έχει αποδεχτεί πλήρως.

KELLY BROOK
Το 38χρονο μοντέλο έγινε γνωστό για τις καμπύλες της τη δεκαετία του ‘90 και, ως γνωστόν, από τότε δεν έχει αλλάξει καθόλου τόσο στο πρόσωπο όσο και στην πληθωρική εμφάνισή της. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά σε παλιότερη συνέντευξη της, «φτάνει μια ηλικία που λες "Αυτή είμαι... Με ρυτίδες ή πεσμένο στήθος. Το θέμα είναι να είναι κανείς ευτυχισμένος..."».

CHRISTINA AGUILERA
Μπορεί να την έχουμε πρωτογνωρίσει πολύ αδύνατη και γυμνασμένη, εντούτοις, τα τελευταία χρόνια επιδεικνύει με περηφάνια τα παραπανίσια της κιλά. Άλλωστε, τον περασμένο μόλις Ιούλιο, είχε κάνει την περιβόητη δήλωση «είμαι χοντρή, ξεπεράστε το!», συμπληρώνοντας ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανένα να τής δημιουργήσει τύψεις για το βάρος της.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X