ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Θετικός στον κορωνοϊό ο πατριάρχης Φιλάρετος της Ουκρανίας – Κατηγορούσε τους γάμους ομοφυλοφίλων για τον ιό

«Yποβάλλεται σε θεραπεία σε νοσοκομείο»

O Πατριάρχης Φιλάρετος της Ουκρανίας ο οποίος δήλωνε ότι οι ομοφυλόφιλοι ευθύνονται για τον κορωνοϊό βρέθηκε τελικά θετικός στον ιό σύμφωνα με το γραφείο τύπου της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «Ενημερώνουμε ότι κατά την διάρκεια των προγραμματισμένων εξετάσεων, ο πατριάρχης Φιλάρετος του Κιέβου της της Ρωσο-Ουκρανίας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Τώρα, η αυτού Αγιότης ο επίσκοπος, υποβάλλεται σε θεραπεία σε νοσοκομείο.»
Ο 91χρονος που θεωρείται από τους πιο σημαντικούς θρησκευτικούς ηγέτες της χώρας είχε δηλώσει τον Μάρτιο σε ουκρανικό κανάλι ότι για την πανδημία ευθύνονται οι γάμοι των ομοφυλοφίλων προκαλώντας αντιδράσεις.

«Ο κορωνοϊός είναι η τιμωρία του Θεού για τις αμαρτίες των ανθρώπων. Πρώτα απ’ όλα, εννοώ τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών. Αυτή είναι η αιτία του κορωνοϊού», είχε πει συγκεκριμένα.

Για τις δηλώσεις του μίλησε η εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας της Ουκρανίας, Μαρία Γκουρίεβα η οποία τόνισε ότι «Τέτοιες δηλώσεις είναι πολύ επιβλαβείς επειδή θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυξημένες επιθέσεις, επιθετικότητα, διακρίσεις και αποδοχή βίας εναντίον ορισμένων ομάδων.»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση