ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Θέλεις να ταξιδέψεις την Πρωτοχρονιά;

Δέσποινα Άσπρου

Χωρίς καμία αμφιβολία, η Πρωτοχρονιά μπορεί να γιορτάζεται διαφορετικά από χώρα σε χώρα, ωστόσο είναι μια από τις αγαπημένες γιορτές της ανθρωπότητας.

Με αφορμή το ότι παραμένει λιγότερο από ένας μήνας για να αποχαιρετήσουμε το 2019 και αυτή την στιγμή όλοι μας αναζητάμε τον ιδανικότερο τρόπο για να γιορτάσουμε το γεγονός, εμείς έχοντας στο μυαλό μας πως η καλύτερη επιλογή είναι ένα ταξίδι, ψάξαμε και βρήκαμε τους 5 κορυφαίους προορισμούς για την Πρωτοχρονιά.

Πριν δούμε τους καλύτερους προορισμούς για την Πρωτοχρονιά, να σημειώσουμε πως οι τιμές των εισητηρίων -λόγω της εποχής- είναι αρκετά ψηλές, ωστόσο όποιος μπορεί να ταξιδέψει σε μια από τις χώρες που προτείνουμε, αξίζει! Πρόκειται για μια εμπειρία ζωής που θα σε συνοδεύει για πάντα. Αν πάλι, για διάφορους λόγους δεν μπορείς να ταξιδέψεις αυτή την χρονιά, κράτησε σημειώσεις για το 2021!

1.New York, babe: Η Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη είναι ένα από τα all time classics του ταξιδιωτικού κόσμου και ναι, μια φορά στην ζωή σου πρέπει να πας! Οι επισκέπτες συγκεντρώνονται στην Times Square από το 1904, όταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έγιναν τα εγκαίνια του τότε αρχηγείου των New York Times. Αν βρεθείτε εκεί, τότε θα έχετε την υπέροχη ευκαιρία να δείτε την διάσημη Κρυστάλλινης Σφαίρας να κατεβαίνει, τον ουρανό να γεμίζει κονφετί και τις σαμπάνιες να ανοίγουν. #mustgo

Αν ταξιδέψεις από τις 28/12 - 4/1 τα εισιτήρια στοιχίζουν περίπου 767,98 με Royal Jordanian

2.Hong Kong: Με μία εντυπωσιακή παράσταση από πολύχρωμα πυροτεχνήματα γιορτάζουν κάθε χρόνο την έλευση του νέου έτους οι κάτοικοι του Χονγκ Κονγκ και όσοι έχουν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί. . Οι επισκέπτες συγκεντρώνονται στο λιμάνι της Victoria και κάνουν ευχές για την καινούργια χρονιά όταν βλέπουν τα ειδικά εφέ που μοιάζουν με πεφταστέρια. Tο σόου, το οποίο λαμβάνει κάθε χρόνο στην κινεζική ειδική περιοχή, θεωρείται κατά πολλούς το κορυφαίο όλου του κόσμου.


Αν ταξιδέψεις από τις 24/12 μέχρι τις 4/1 από Λάρνακα, τα εισιτήρια στοιχίζουν περίπου  €885 με Aeroflot

3.Dubai: Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα πρωτοχρονιάτικα πάρτι στο Dubai είναι άκρως φαντασμαγορικά. Αν βρεθείτε στην χώρα, αξίζει να πάτε στην περιοχή του Burj Khalifa και να απολαύσετε ένα μοναδικό show από βεγγαλικά και πυροτεχνήματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ στην ζωή σας.


Αν ταξιδέψεις από τις 28/12 μέχρι τις 4/1 από Λάρνακα, τα εισιτήρια στοιχίζουν περίπου €386 με ΜΕΑ

 4.Βερολίνο: Μπορεί το κρύο στην γερμανική πρωτεύουσα να είναι τσουχτερό, ωστόσο τις γιορτινές μέρες, όλοι βρίσκονται στους δρόμους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η πόλη φημίζεται για τα christmas market της! Οι στολισμένοι δρόμοι και οι εντυπωσιακές βιτρίνες των καταστημάτων σε κάνουν να αισθάνεσαι πρωταγωνιστής του παραμυθιού των Χριστουγέννων και η πόλη πείθει ακόμη και τον πιο δύσκολο ταξιδιώτη. Τα πρωτοχρονιάτικα parties και τα βεγγαλικά που φωτίζουν τον ουρανό του Βερολίνου είναι must see.


Αν ταξιδέψεις από τις 28/12 μέχρι τις 4/1 από Λάρνακα, τα εισιτήρια στοιχίζουν περίπου €174 με Austrian Airlines 

5.Λονδίνο: Το Λονδίνο σαφώς είναι η πιο εύκολη λύση για εμάς. Τι θα κάνεις αν βρεθείς εκεί τις γιορτινές μέρες; Η Winter Wonderland στο Hyde Park σε περιμένει! Όπως μπορείς να αντιληφθείς, το βράδυ της Παραμονής, είναι εντυπωσιακό. Σε διάφορα σημεία του Λονδίνου (τόσο στο κέντρο όσο και σε γειτονιές και προάστια) υπάρχει μεγάλο σόου με πυροτεχνήματα. Ας σημειώσουμε πως το θέαμα είναι τόσο δημοφιλές που για το κέντρο της πόλης εκδίδονται και εισιτήρια τα οποία μάλιστα -σχεδόν πάντα- είναι sold out! Δεν μας πιστεύεις; Ρίξε μια ματιά εδώ!

Αν ταξιδέψεις από τις 28/12 μέχρι τις 4/1 από Λάρνακα, τα εισιτήρια στοιχίζουν περίπου €178 με Austrian Airlines 

6.Αυστραλία: Αν είσαι από τους τύπους που λατρεύουν το καλοκαίρι και επιθυμούν να κάνουν Πρωτοχρονιά με ζέστη, τότε ναι, μια φορά στην ζωή σου πρέπει να επισκεφτείς την Αυστραλία. Το βράδυ της Παραμονής θα το περάσεις στο λιμάνι του Σίδνεϊ και θα απολαύσεις τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα. Την πρώτη μέρα του χρόνου, θα βρεθείς στην παραλία για ηλιοθεραπεία! 

Αν ταξιδέψεις από τις 28/12 μέχρι τις 4/1 από Λάρνακα για Sidney, τα εισιτήρια στοιχίζουν περίπου €1933 με Qatar Airways

Να σημειώσουμε πως η αναζήτηση των εισιτηρίων έγινε το Σάββατο 14/12

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση

X