ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

The Voice Τελικός: Νικητής ο Γιώργος Ζιώρης!

Ο Γιώργος Ζιώρης είναι ο μεγάλος νικητής της φετινής σεζόν του "The Voice", κερδίζοντας ένα δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο, σε έναν τελικό - μαραθώνιο που τελείωσε κοντά στις 2 τα ξημερώματα.

Ο νεαρός πολιτικός μηχανικός είχε καταφέρει να ξεχωρίσει από τα blinds διαγράφοντας μια σταθερά εντυπωσιακή πορεία και "κατατροπώνοντας" με άνεση όλους τους αντιπάλους του σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μετά το τέλος του τελικού, ο μεγάλος νικητής δήλωσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός, "αλλά η μουσική θα είναι πάντα ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου".

Στον τελικό, επικράτησε του Στέλιου Ιωακείμ, που διαγωνιζόταν με την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Οι οκτώ φιναλίστ ερμήνευσαν αρχικά από ένα τραγούδι της επιλογής τους και στη συνέχεια οι τέσσερις που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση τραγούδησαν για μία ακόμη φορά ένα τραγούδι το οποίο είχαν ερμηνεύσει σε κάποια από τις προηγούμενες φάσεις του παιχνιδιού τους τελευταίους τρεις μήνες. Η τελική αναμέτρηση αποδείχθηκε αντρική υπόθεση, με τους δύο υποψήφιους να τραγουδούν ένα ακόμη τραγούδι στη σκηνή. Εμβόλιμα και οι οκτώ υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσει με τον coach της ομάδας τους, ήτοι τον Κωστή Μαραβέγια, το Σάκη Ρουβά, τον Πάνο Μουζουράκη και την Έλενα Παπαρίζου.

Αυτός που ξεχώρισε για μία ακόμη φορά ήταν ο παρουσιαστής Γιώργος Καμπουτζίδης, ο οποίος με το γνωστό χιούμορ του "τρόλαρε" ανελέητα τους τέσσερις δημοφιλείς τραγουδιστές μέσα από γνωστές επιτυχίες τους, ενώ φόρεσε ακόμη και φούστα για χάρη του Σάκη Ρουβά.

Στη διάρκεια του πολύωρου σόου δεν έλειψε αναφορά και στο μόνιμο θέμα της παρουσίας πολλών παιχτών από την Κύπρο στον τελικό, γεγονός που την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε ιδιαίτερες αναφορές στα social media, αφού οι τέσσερις από τους οκτώ φιναλίστ ήταν και φέτος Κύπριοι.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση