ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

The Voice: Νέα ονόματα έκπληξη για την κριτική επιτροπή

Το "The Voice" προβλέπεται να αποτελέσει το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς.

Το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζει πυρετωδώς το show και θέλει το αποτέλεσμα να είναι τέλειο. Είναι μια μεγάλη παραγωγή άλλωστε και έχει πολλές απαιτήσεις.

Όσον αφορά τα ονόματα που θα βρεθούν στην κριτική επιτροπή, φαίνεται πως η παραγωγή είναι ένα βήμα πριν καταλήξει. Με βάση ρεπορτάζ του "Μελέτησέ το" η Έλενα Παπαρίζου και ο Σταμάτης Κραουνάκης μπαίνουν στη λίστα.

Όσον αφορά την Έλενα, έχει δεχτεί με ενθουσιασμό την πρόταση του σταθμού. Η τραγουδίστρια έχει δοκιμαστεί ξανά στο ρόλο της κριτικής επιτροπής, αφού συμμετείχε στο Dancing on Ice. Όμως ο Σταμάτης Κραουνάκης διέψευσε τις φήμες μέσω Facebook γράφωντας συγκεκριμένα: "Μια κυριά είπε στην Μελέτη ότι θα είμαι σε κριτική επιτροπή του ΑΝΤ1 για φωνουλες. Διαψεύδω άμεσα, ουδέποτε μου επροτάθη κάτι τέτοιο! Όβερ."

Τώρα όσον αφορά την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως δεν θα τις δούμε μαζί σε διπλανές καρέκλες. Το πιθανότερο πρόσωπο όμως που πρόκειται να διαβάσουμε στην ανακοίνωση του σταθμού είναι η Άννα Βίσση.

Τέλος, όσον αφορά την παρουσίαση, έγινε πρόταση στον Νίκο Αλιάγα ο οποίος την απέρριψε γιατί ετοιμάζεται για το αντίστοιχο γαλλικό show! Το επικρατέστεροόνομα για παρουσίαση είναι αυτό του Γιώργου Λιάγκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS