ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

The Charity Show: Επιστρέφει το φιλανθρωπικό σόου του Εύρηκα & του ''Beautiful People''

Για δεύτερη χρονιά η Έυρηκα και το Beautiful People διοργανώνουν το The Charity Show: ένα μεγάλο φιλανθρωπικό event σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου

Το Beautiful People κάνει και φέτος τη διαφορά. Μέσω των celebrities πραγματοποιεί κοινωνικό έργο, αφού δίνει €5.000 για το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου.

Το περιοδικό μαζί με το Εύρηκα διοργανώνουν το Βlack and White Show, όπου δέκα γνωστές κυρίες θα περπατήσουν στην πασαρέλα με δημιουργίες τριών σχεδιαστών και ενός καταστήματος. Θα δοθούν €500 σε καθεμιά από αυτές, για να τα δώσει με τη σειρά της στο Ογκολογικό Κέντρο. RATT by Rita Αttala, GogobyStalo, Andreas Zannetides και Ermarolla ετοιμάζουν μοναδικές δημιουργίες, τις οποίες θα παρουσιάσουν σε μια ιδιαίτερη επίδειξη μόδας με πολλές εκπλήξεις.

Ήδη η ομάδα του Beautiful People μαζί με τους σχεδιαστές ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά, που θα πραγματοποιηθεί στο Boulevard By Occhio το βράδυ της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου στις 19.30.

*Τα εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €15 στα γραφεία του Ομίλου SPP Media (τηλ. 22472472). Με την ευγενική στήριξη της Premier Club της Τράπεζας Κύπρου, AHK, Deloitte, και Occhio Hospitality Group.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση