ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Θάνατος 52χρονης με κορωνοϊό: «Συγκλονιστική η εικόνα των πνευμόνων της»

Δεν είχε λάβει το εμβόλιο αναφέρει ο ιατροδικαστής της οικογένειας κύριος Μάριος Ματσάκης

24 news

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως, όσον αφορά την 52χρονη γυναίκα που νόσησε με κορωνοϊό και εντοπίστηκε νεκρή στην οικία της από τον γιο της, ο οποίος την έψαχνε τηλεφωνικώς, ωστόσο, δεν μπορούσε να την εντοπίσει.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη (9/12) διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 52χρονης από τον Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους και λήφθηκαν δείγματα ώστε να σταλούν για τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν ακριβείς «απαντήσεις» για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο της 52χρονης. Επίσης, εκπροσωπώντας την οικογένεια της θανούσας, στην νεκροτομή συμμετείχε και ο ιδιώτης Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κο. Ματσάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιατροδικαστική διαδικασία και μάλιστα, δήλωσε συγκλονισμένος από της κατάσταση των πνευμόνων της άτυχης γυναίκας, οι οποίοι φαίνεται να «κτυπήθηκαν» από τον ιό.

Όπως εξήγησε ο κος. Ματσάκης, η 52χρονη από την ημέρα που διαγνώσθηκε θετική στον ιό, σύμφωνα με το ιστορικό της, είχε ήπια συμπτώματα και παρακολουθείτο από τον προσωπικό της ιατρό αλλά και από την οικογένειά της. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες πριν καταλήξει, επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας της. Σημαντικό να αναφερθεί είναι ότι, η 52χρονη επρόκειτο να αποδεσμευτεί κάποια 24ωρα αργότερα από την καραντίνα.

Ο κος. Ματσάκης, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, έθεσε τη θέση ότι ίσως να πρέπει να επανεξεταστεί από τους αρμοδίους η καραντίνα 10 ημερών, έπειτα και από αυτό το τραγικό συμβάν.

Ο ιδιώτης ιατροδικαστής, ανέφερε επίσης ότι όπως φαίνεται να διαπιστώνεται, ο θάνατος της 52χρονης επήλθε από καταστροφική πνευμονία, λόγω κορωνοϊού. «Ήταν συγκλονιστική η εικόνα των πνευμόνων της γυναίκας» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα, δεν είχε εμβολιαστεί, ενώ δεν φαίνεται να είχε υποκείμενα νοσήματα.

Εντοπίστηκε νεκρή από τον γιο της

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου 52χρονης γυναίκας η οποία είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και ήταν σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της.

Την άτυχη γυναίκα, εντόπισε νεκρή εντός του σπιτιού της στην Πάφο, ο γιος της το μεσημέρι της Τετάρτης (8/12).

Η θανούσα, φαίνεται να είχε επισκεφθεί νοσοκομείο αφότου προσβλήθηκε από τον ιό, ωστόσο, λόγω του ότι δεν είχε αναπτύξει βαριά συμπτώματα, της υποδείχθηκε όπως μείνει σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της.

Θάνατο από παθολογικά αίτια διερευνά η Αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση θανάτου από παθολογικά αίτια, ενώ η εγκληματική ενέργεια είχε αποκλειστεί από την πρώτη στιγμή αφού η 52χρονη δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις ή πληγές.

Ήθελε νεκροτομή η Αστυνομία, συμφώνησε η οικογένεια

Σημειώνεται ότι λόγω της ηλικίας της άτυχης γυναίκας, η Αστυνομία επιθυμούσε να διενεργηθεί νεκροτομή στη σορό της 52χρονης με την οικογένειά της να δίνει τη συγκατάθεσή της, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν ότι είχε προσβληθεί από κορωνοϊό. Σκοπός είναι, να μην πλανάται οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με τα αίτια θανάτου της 52χρονης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X