ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Θανατηφόρο Λάρνακας: ''Οκ παραδέχομαι'' - Κοιμήθηκε στο τιμόνι ο 34χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον 34χρονου από τη Βουλγαρία για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης ή συμπεριφοράς, αμελής οδήγηση και εγκατάλειψης της σκηνής του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο προκλήθηκε τραυματισμός προσώπου χωρίς παροχή βοήθειας, αδικήματα που διαπράχθηκαν χθες Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018.

Όπως ανέφερε στο Δικαστήριο ο εξεταστής της υπόθεσης γύρω στις 14.20 χθες το μεσημέρι ενώ ο 34χρονος οδηγούσε το σαλούν αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς, σε κάποιο σημείο του δρόμου πριν την έξοδο Αβδελλερού, συγκρούστηκε βίαια με το πίσω μέρος διπλοκάμπινου οχήματος που προπορευόταν και οδηγείτο από 35χρονο από τη Λάρνακα. Επιβάτες στο διπλοκάμπινο ήταν η σύζυγος του 35 χρόνων και στα πίσω καθίσματα τα τρία παιδιά, ένα κοριτσάκι 5 ετών και δύο αγοράκια ηλικίας 3 και 9 ετών.

Από τη σύγκρουση το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο σπρώχθηκε προς τα αριστερά, συγκρούστηκε με το στηθαίο ασφαλείας του δρόμου και στη συνέχεια αναποδογυρίστηκε και ακινητοποιήθηκε στη μέση του οδοστρώματος. Ο οδηγός του σαλούν αυτοκινήτου συνέχισε την πορεία του και ακινητοποιήθηκε γύρω στα 200 μέτρα από τη σκηνή του δυστυχήματος, πιθανόν λόγω μηχανικής βλάβης.

Από το δυστύχημα τραυματίστηκαν οι οδηγοί και οι επιβάτες του διπλοκάμπινο με το 5χρονο κοριτσάκι θανάσιμα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού εξετάστηκαν παρέμειναν στο Νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης εναντίον του 34χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες το βράδυ, ενώ όταν του επιστήθηκε η προσοχή στο Νόμο απάντησε «οκ παραδέχομαι».

Ανακρινόμενος προφορικά ο 34χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται και συγκεκριμένα ανέφερε ότι πριν την σύγκρουση είχε αποκοιμηθεί και ξύπνησε στο σημείο που ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο του.

Στον ύποπτο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος ναρκοτέστ με θετική ένδειξη στα οπιοειδή.

Αναφέρθηκε ακόμα ενώπιον του Δικαστηρίου ότι ο 34χρονος ανέφερε κατά τη σύλληψη του πως παρακολουθείται από ιδιωτικό ψυχίατρο και λαμβάνει θεραπευτική αγωγή.

Ο ύποπτος θα εξεταστεί από κυβερνητικό γιατρό ενώ θα διερευνηθεί κατά πόσον η θεραπευτική αγωγή που λαμβάνει επηρεάζει και σε ποιο βαθμό την ασφαλή οδήγηση.

Ακόμα θα ληφθούν καταθέσεις από μέλη της Αστυνομίας, αυτόπτες μάρτυρες και άλλα άτομα από το στενό φιλικό περιβάλλον του υπόπτου, θα γίνει μηχανικός έλεγχος στα δύο αυτοκίνητα για να διαπιστωθεί κατά πόσον αντιμετώπιζαν οποιαδήποτε μηχανική βλάβη, ενώ αναμένεται η τελική ανάλυση του προκαταρκτικού ελέγχου νάρκοτεστ του υπόπτου και του αίματος που λήφθηκε από τους δύο οδηγούς.

Ο εξεταστής της υπόθεσης ζήτησε και πήρε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας διάταγμα κράτησης εναντίον του υπόπτου για έξι ημέρες.

ΠΗΓΗ: 24news.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X