ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Θανάσης Τσόκκος: ''Αυτή είναι η πρόταση του ΡΙΚ στην Αιμιλία Κενεβέζου''

Τηλεφωνικώς ενημερώθηκε πριν από λίγη ώρα η Αιμιλία Κενεβέζου προκειμένου να βρεθεί στο ΡΙΚ και να παραλάβει την επιστολή απόλυσης της μετά το θέμα που ξέσπασε με την μείωση του μισθού της.

Το must.com.cy σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο με τις διαβουλεύσεις των δύο πλευρών – Αιμιλίας Κενεβέζου και ΡΙΚ – αλλά και τα ποσά που προτείνει το Δ.Σ. του κρατικού καναλιού στην παρουσιάστρια και την αντιπρόταση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του must.com.cy , η συνολική μείωση από την πλευρά της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου στο μισθό της ήταν κάπου στα 45%.

Ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΡΙΚ κύριος Θανάσης Τσόκκος μιλώντας αποκλειστικά στο must.com.cy αποκαλύπτει σε νούμερα την πρόταση του ΡΙΚ προς την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του κρατικού καναλιού και την καλεί να αναθεωρήσει την απόφαση της και να παραμείνει.

''Οι απολαβές της κυρίας Κενεβέζου ήταν 6100 μικτά. Η τελευταία πρόταση που έκανε το Δ.Σ. του ΡΙΚ ήταν ο μισθός της να γίνει 4,600 μικτά μαζί με 37 1/2 ώρες εργασίας όπως όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες αορίστου χρόνου κάτι που δεν έγινε αποδεκτή. Η αντιπρόταση της κυρίας Κενεβέζου ήταν να της γίνει μείωση 15%. Το Δ.Σ. έστειλε επιστολή τερματισμού απασχόλησης 31/12/14 όμως και βάση του νόμου, αν και εφόσον η κυρία Κενεβέζου αναθεωρήσει την απόφαση της και δεχτεί την πρόταση μας, κάτι που εμείς θέλουμε. Ευελπιστούμε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου να αναθεωρήσει την απόφαση και να παραμείνει στο κεντρικό δελτίο του ΡΙΚ. Νομικά έχει τη δυνατότητα να το κάνει.''

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση