ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Θα μειωθεί τελικά ο φόρος στα καύσιμα; Αν ναι, πόσο;

Η απόφαση για την μείωση της φορολογίας στα καύσιμα είναι γεγονός και το Πακέτο Στήριξης σύνομα τίθεται σε εφαρμογή. Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, με ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανακοίνωσε το ποσό και την ημερομηνία.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα του κ. Νεοφύτου, «από τις 18/12 το #ΠακέτοΣτήριξης σε εφαρμογή. Μείωση 6 σεντ στο φόρο για κάθε λίτρο βενζίνης κ πετρελαίου κίνησης κ θέρμανσης».

Ανάλογη ανάρτηση έκανε και ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ονούφριος Κουλλά, ο οποίος έγραψε ότι ψηφίζεται αύριο η μείωση της φορολογίας στα καύσιμα, με εφαρμογή από την ερχόμενη Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», Η εν λόγω πρόταση νόμου θα ψηφιστεί σε έκτακτη Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Τετάρτη, που θα αφορά στη μείωση του συντελεστή του φόρου κατανάλωσης με τον οποίο επιβαρύνονται η βενζίνη, το πετρέλαιο κίνησης και το πετρέλαιο θέρμανσης κατά 50 ευρώ το χιλιόλιτρο, δηλαδή 0,05 σεντ το λίτρο.

Η αρχική πρόταση της Κυβέρνησης αφορούσε στη μείωση κατά 45 εκατομμύρια πάνω στη φορολογία επί των τόκων των καταθέσεων. Ωστόσο, ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ θέλησαν να χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο προυπολογισμένο κονδύλι για μείωση των τιμών των καυσίμων κατά 5 σεντ του ευρώ.

ΠΗΓΗ: 24NEWS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση