ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Θα «κτυπήσει» τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ,  για να καταστούν σταδιακά,  μέτριοι 4  και στα προσήνεμα παράλια,  ισχυροί 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 28  στα δυτικά παράλια,  γύρω στους 31  στα υπόλοιπα παράλια και στους 26  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς 3 αλλά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16  βαθμούς στο εσωτερικό,  τα βόρεια παράλια και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 17  στα υπόλοιπα παράλια.

Την Κυριακή,  τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Κυριακή ενώ τη ∆ευτέρα και την Τρίτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση