ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Τεταμένο το κλιμα στο GNTM

Δέσποινα Άσπρου

Το νέο επισόδιο του Greece’s Next Top Model (22/10) έχει ήδη ξεκινήσει και όπως μπορούμε να αντιληφθούμε η ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι πολύ βαριά!

Τα περισσότερα από τα κορίτσια δήλωσαν πως είναι κάπως… μουδιασμένες από την αποχώρηση της Σοφίας αλλά και της Ιωάννας μιας και δεν το περίμεναν. Και να ήταν μόνο αυτό... εκτός από την λύπη της αποχώρισης, υπάρχει και έντονος θυμός. Ο λόγος; Τα κορίτσια καλούνται να κάνουν αλλαγές στα μαλλιά τους.


Μάλιστα όπως ήδη αποκαλύφθηκε και από το trailer η Έλντα θα αποκτήσει το κούρεμα της Cara Delevingne και απειλεί πως θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Η Βίκυ Καγιά κάνει έναν έντονο διάλογο με την Ειρήνη και ρωτάει: «Θεωρείσαι η πιο ωραία μελαχρινή που υπάρχει στην Ελλάδα; Θεωρείς ότι αν σε δει κάποιος με αυτά τα μαλλιά θα πει “τη θέλω αυτή να την κλείσω για το εξώφυλλο μου”; Με το άλλο μαλλί έχεις μια ευκαιρία να γίνεις κάποια. Με αυτό το μαλλί δεν έχεις καμία ευκαιρία να γίνεις τίποτα και καμία. Θα είσαι πάντα μια μελαχρινή γλυκιά κοπελίτσα που κάνει λίγο sexy. Ή θα γίνει μοντέλο ή θα παραμείνεις η ωραία της γειτονιάς».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση