ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τέλος στα μονοπάτια της φύσης

Αντιλαμβάνεστε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να λαμβάνουμε κάποιες αποφάσεις και θα την πληρώσουν και αυτοί που πραγματικά θέλουν να τα επισκεφθούν, ανέφερε ο Υπ. Υγείας

Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου ανακοίνωσε ότι θα απαγορευτεί μέσω του Διατάγματος η πρόσβαση στα μονοπάτια της φύσης μετά τις εικόνες που παρατηρήθηκαν στην περιοχή του Τροόδους το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

«Μάς λυπούν και σίγουρα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη επιτήρηση. Αλλά είναι και στη νοοτροπία μας σαν λαός, ανέφερε ο Υπουργός Υγείας για τα φαινόμενα που έλαβαν χώρα στο Τρόοδος. «Τονίζουμε εδώ και τόσους μήνες την ατομική ευθύνη του καθενός κι όμως είδαμε κατά εκατοντάδες κόσμο και αυτές τις σκηνές στο Τρόοδος. Δεν αντιληφθήκαμε ακόμα τη σημασία του ότι έχουμε κάθε μέρα 30 ανθρώπους που παλεύουν στη ΜΕΘ και κάθε μέρα ανακοινώνουμε τον θάνατο ανθρώπων. Χρειάζεται από όλους να υπάρχει συναίσθηση της κατάστασης», επεσήμανε ο κ. Ιωάννου.

«Αντιλαμβάνεστε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να λαμβάνουμε κάποιες αποφάσεις και θα την πληρώσουν και αυτοί που πραγματικά θέλουν να επισκεφθούν τα μονοπάτια της φύσης, λόγω της συμπεριφοράς μιας μικρής μερίδας πολιτών», κατέλεξε ο Υπουργός Υγείας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X