ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

«Ταξίδια» Ιδέες για τριήμερα στην Ευρώπη

Η Καθημερινή σας ταξιδεύει στην Ευρώπη  μέσα από την πολυσέλιδη έκδοση «Ταξίδια». Ο πλήρης οδηγός για οικονομικές επιλογές, αξιοθέατα και ιδέες για να οργανώσετε το τριήμερο σας μιας και η φετινή χρονιά ημερολογιακά ξεχωρίζει για τα τριήμερά της.

Από την Καθαρά Δευτέρα, στις 14 Μαρτίου και μέχρι τις 15 Αυγούστου, που πέφτει Δευτέρα, και με τη μεσολάβηση του Πάσχα, οι ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις είναι επαναλαμβανόμενες.

Το χρηστικό ως εκ τούτου έγκειται στη μικρή προετοιμασία που απαιτείται και στο χαμηλό budget που χρειάζεστε. Πλέον εφόσον και η Κύπρος αποτελεί σταθμό αναχώρησης προς μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης με τις λεγόμενες χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες, περισσότερη ώρα απαιτεί το φτιάξιμο της βαλίτσας παρά το να φτάσεις τελικά στον προορισμό σου. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λονδίνο, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι και όχι μόνο, πλέον είναι σε… απόσταση βολής από την Κύπρο, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο τον δίαυλο για νέες ανακαλύψεις και στιγμές χαλάρωσης.

Με αφετηρία την Αθήνα, για παράδειγμα, οι προορισμοί είναι απεριόριστοι και ξεκινούν από το Ναύπλιο, τη Μονεμβασιά και τα Καλάβρυτα. Το αυτό και στη Θεσσαλονίκη, με τα 17 περιφερειακά και κοντινά, κυρίως, χιονοδρομικά κέντρα.

Με την ίδια λογική, η Βιέννη είναι μόνο η αρχή για να ξετυλιχτεί μπροστά στα μάτια σας η παραμυθένια Αυστρία, το West End σάς περιμένει για να συστήσει εκ του σύνεγγυς την καρδιά του θεατρικού Λονδίνου, ενώ δεν υπάρχει κανείς που να μη θέλει να βιώσει από κοντά τη μεσαιωνική και άτεγκτη ομορφιά της Βουδαπέστης.

Μαζί τα περιοδικά Εύκολα και Σπιτικά, Beautiful People και KSPORTS με μόνο 3.90 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση