ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Τάσος Τρύφωνος-Χριστιάνα Αρτεμίου: ''7 χρόνια in love! Η πιο μακροχρόνια σχέση μου''

Δέσποινα Άσπρου

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Τάσος Τρύφωνος και η Χριστιάνα Αρτεμίου είναι το πιο αγαπημένο ραδιοφωνικό ζευγάρι της Κύπρου, αφού οι δυο τους εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια μας κάνουν παρέα με την καλύτερη και πιο θετική διάθεση, κέφι, τρέλα, τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς, τις ανεπανάληπτες τηλεφωνικές τους φάρσες και φυσικά την καλύτερη μουσική.

Και κάπως έτσι οι δυο τους έχουν καταταγεί στην κορυφή της ακροματικότητας, κάτι που σαφώς δεν μας κάνει καμία εντύπωση - αφού και οι δυο τους, ξέρουν ό,τι κάνουν, να το κάνουν πάντα όχι απλώς καλά, αλλά τέλεια!

Το "ζευγάρι" του Love FM 100.7 σήμερα 4/6 είχε την επέτειό του και έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση. "Σήμερα κλείνουμε 7 χρόνια μαζί με την Χριστιάνα Αρτεμίου στην πρωινή εκπομπή του Love Fm Cyprus 100.7. 7 μοναδικά χρόνια γεμάτα χαρά, γέλιο και θετική διάθεση που προφανώς φτάνει και στους ακροατές γι αυτό μας έχετε σταθερά στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας. Σας ευχαριστούμε πολύ!", έγραψε ο μοναδικός Τάσος και δημοσίευσε μια εικόνα του με την Χριστιάνα από το στούντιο της εκπομπής. Στην συνέχεια, ο ίδιος ανήρτησε ακόμη μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τους δυο τους να κρατάνε μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς. Λεζάντα της φωτογραφίας αποτέλεσε η φράση: "7 χρόνια μαζί !!! 7 χρόνια με τα καλύτερα πρωινά !!! 7 χρόνια μαζί σας #onair !!! 7 χρόνια στο @lovefmcyprus 100.7 με @c_artemiou ... Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας"

Η ταλαντούχα ραδιοφωνική παραγωγός και ηθοποιός, ασφαλώς δεν άφησε ούτε αυτή το γεγονός απροσπέραστο. Ποζάροντας μαζί με τον Τάσο που κρατούσε μια καρδιά έγραψε: "7 χρόνια in Love! Η πιο μακροχρόνια μου σχέση... η πρώτη μου καλημέρα... και συνεχίζει κάθε πρωί καθημερινά στους 100,7 στο Love Fm μάνα μου, στο Love Fm!".


Δείτε τις υπέροχες αναρτήσεις τους:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση