ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Tάμτα Το απόλυτο fashion icon!

η Τάμτα, αφού πειραματίστηκε με το στυλ της εφ’ όλης της ύλης, μπορεί άνετα να χαρακτηρίζεται το απόλυτο fashion icon της Ελληνικής show biz και γιατί όχι η εκκεντρική Lady Gaga της Ελλάδας!

Αλλάζει συνεχώς στυλ και από άφρο εμφανίζεται με πολύ μακριά ginger μαλλιά, μαύρα νύχια μυτερά, φουρό φούστες, κορσέδες, extravagant μακιγιάζ και εκκεντρικά outfits. Θα μπορούσε στο λάθος πρόσωπο όλο αυτό να χαρακτηριστεί trashy αλλά όχι στην Τάμτα. Ότι κάνει το κάνει από ευχαρίστηση και αυτό άλλωστε φαίνεται. Είναι fun και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό. Μπορεί να είναι και αυτή η μυστική συνταγή της Τάμτας, που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στη κορυφή.

Το γεγονός ότι αγαπά αυτό που κάνει το δείχνει είτε είναι στην σκηνή, είτε κάνει jogging στον δρόμο. Ξετρελαίνει 16χρονες και 16χρονους παρακαλώ, αφού οι έφηβες θέλουν να μοιάσουν στο στυλ της Τάμτας και οι έφηβοι λιώνουν στο τέλειο σε αναλογίες σώμα της και τρελαίνονται μόνο και μόνο στο λαμπερό χαμόγελο της που αυτό συνήθως συνοδεύεται με έντονο κόκκινο κραγιόν. Η ίδια περιγράφει το στυλ της new retro look με ένα twist σε μίνιμαλ σέξι με αγαπημένους designers τον Mark Jacob, τον Martin Maison Margiela και Mi-Ro. Δεν είναι για να διερωτάται κανείς για το στυλ της Τάμτας, αφού οι αγαπημένοι της designers και τα μέσα έμπνευσης της κάθε άλλο παρά ordinary μοιάζουν. Η Τάμτα προμηνύει μια καινούργια εποχή που έχει γραφτεί για χάρη της. Αποθεώστε την!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X