ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Τάμτα: Τα δύσκολα χρόνια, η μητρότητα και ο στόχος να κατακτήσει την Ευρώπη

Τα δύσκολα χρόνια, η μητρότητα και ο στόχος να κατακτήσει την Ευρώπη. Πώς η φετινή μας εκπρόσωπος στη Eurovision κατάφερε από το μηδέν να μεταμορφωθεί σε πριγκίπισσα της ελληνικής ποπ και ποιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από το στυλ της που την ανέδειξε ως το απόλυτο fashion icon.

Του Νικόλα Φωτίου

Είναι από τις περιπτώσεις των ανθρώπων που κουβαλάνε από πάνω τους ένα φωτεινό αστέρι. Και το αστέρι της Τάμτα δεν κρύβεται. Την πρωτογνωρίσαμε πριν από 15 χρόνια, το 2004 συγκεκριμένα, όταν συμμετείχε στο talent show «Super Idol». Ο Σταύρος Κωνσταντίνου ήταν ο νικητής, εντούτοις, η δεύτερη θέση που πήρε τότε η νεαρή Τάμτα ήταν αρκετή προκειμένου να τής χαρίσει μία καριέρα που δεν θα φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά της όνειρα. Δυναμικά ποπ τραγούδια, τεράστιες συνεργασίες, συμμετοχή σε επιτυχημένα σχήματα, αλλά και μιούζικαλ, ανατρεπτικά looks και συμμετοχές στα μεγαλύτερα shows είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πορεία της και την καθιστούν μία άξια εκπρόσωπο της ποπ σκηνής.

ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η 38χρονη σήμερα τραγουδίστρια έφτασε από τη Γεωργία, από όπου και κατάγεται, στην Αθήνα στην ηλικία των είκοσι περίπου χρόνων και γρήγορα έπρεπε να μάθει τη γλώσσα, αλλά και να εργαστεί προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην. Τους πρώτους μήνες, ανάμεσα σε άλλα, βοηθούσε και τη μητέρα της, η οποία εκείνη την περίοδο ήταν καθαρίστρια. Στη συνέχεια, ωστόσο, βρήκε τον δρόμο της, αυτόν που έμελλε να την καταξιώσει. Πριν, όμως, γίνει μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, τα χρόνια που έμεινε στη Γεωργία ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολα. Μεγάλωσε στο 24 τετραγωνικών σπίτι της στην Τυφλίδα, οι γονείς της είχαν χωρίσει από πολύ νωρίς, ενώ λόγω της φτώχιας στεκόταν για ώρες στη σειρά για να πάρει ένα κομμάτι ψωμί.

ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΑ 14

Στα 14 της χρόνια παντρεύτηκε τον 16χρονο φίλο της, αφού εκείνος την «έκλεψε» για να την κάνει γυναίκα του. Μετά από λίγους μήνες, σε αυτή την τόσο τρυφερή ηλικία, έφερε στον κόσμο την κόρη της, Άννυ, η οποία σήμερα είναι 23 χρονών. Μετά από έξι χρόνια γάμου, εκείνη ζήτησε διαζύγιο και εγκαταστάθηκε μόνιμα με την κόρη της στην Αθήνα, όπου ζούσαν ήδη η μητέρα και ο αδελφός της. «Οι γυναίκες είμαστε πολύ δυνατές! Ειδικά όταν εμπλέκεται στη μέση ένα παιδί, βρίσκουμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που έρχονται, και είμαι σίγουρη ότι αυτές που το διαβάζουν αυτό ξέρουν ακριβώς τι εννοώ. Οι αγωνίες για το παιδί μου είναι οι αγωνίες που έχει κάθε μητέρα. Να είναι υγιές, να έχει ό,τι χρειάζεται για να μεγαλώσει σωστά και να εξελιχθεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν είχα κάποιον σύντροφο για να τις μοιραστώ. Φυσικά, σε όλο αυτό είχα δίπλα μου τη μητέρα μου, η οποία με βοήθησε πολύ», ήταν μία χαρακτηριστική της δήλωση σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό must.

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Η περίοδος που διανύουμε είναι ίσως η καλύτερη για την Τάμτα. Ετοιμάζεται για τη Eurovision όπου θα μάς εκπροσωπήσει με ένα άκρως δυναμικό τραγούδι, το «Replay», ζει την απόλυτη ευτυχία πλάι στον επί χρόνια σύντροφό της και ιδιοκτήτη της Panik Records, Πάρη Κασιδόκοστα, ενώ η σχέση της με την κόρη της, λόγω της μικρής απόστασης στην ηλικία, έχει μεταμορφωθεί σε μία σχέση βαθιάς φιλίας. Αυτό που απεχθάνεται ως δημόσιο πρόσωπο είναι σίγουρα η δημοσιοποίηση της προσωπικής της ζωής. Γι’ αυτό τον λόγο, εξάλλου, έχουμε δει σπάνιες παπαρατσικές φωτογραφίες παρέα με την κόρη της ή τους γνωστούς άντρες που πέρασαν από το πλευρό της, όπως ο Γρηγόρης Πετράκος και ο Ησαΐας Ματιάμπα.

ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στον ημιτελικό του 64ου Διαγωνισμού της Eurovision στις 14 Μαΐου θα πάρει την πρώτη κρυάδα, καθότι θα εμφανιστεί πρώτη. Η Τάμτα, όμως, είπαμε… ξέρει από δυσκολίες. Τη στιγμή που γράφονται οι συγκεκριμένες γραμμές, η χώρα μας στα στοιχήματα και τα προγνωστικά φιγουράρει στη 2η θέση για τον πρώτο ημιτελικό, ενώ για τον μεγάλο τελικό στην πρώτη δεκάδα και, συγκεκριμένα, στην 7η θέση. Γενικά, οι eurofans περιμένουν την πρώτη της πρόβα με τους τέσσερεις άντρες χορευτές της, όπου εκεί θα φανεί αν η συμμετοχή μας έχει προδιαγραφές για νίκη. Αυτό, θυμίζουμε, έγινε και πέρυσι με την Ελένη Φουρέιρα, αφού η πρώτη πρόβα της στη σκηνή την εκτόξευσε στα στοιχήματα, αλλά και στα μάτια του κόσμου. Μετά τη γνωριμία της με τη γνωστή στυλίστρια, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η 38χρονη έχει εξελίξει στο στυλ της και αναδείχτηκε αυτόματα ως το απόλυτο fashion icon της ελληνικής showbiz. «Συνήθως φτιάχνω τις εικόνες στο κεφάλι μου, ανάλογα με το κάθε καθετί που έχω να κάνω. Από εκεί και πέρα, συζητάμε με την εδώ και χρόνια συνεργάτιδά μου, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, και φτιάχνουμε τις εικόνες μαζί». Το τι θα φορέσει στη σκηνή της Eurovision; Μέχρι στιγμής άγνωστο, μιας και τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Το τι να περιμένουμε, όμως, είναι σίγουρα κάτι που τουλάχιστον θα μάς εντυπωσιάσει. Όπως ακριβώς και η συνολική πορεία της perfomer που θα σηκώσει φέτος τη σημαία της Κύπρου ψηλά.

 

Πηγή: Beautiful People

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση