ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Τάμτα: Ένα fashion icon στο must Μαρτίου

Είναι fashion icon και pop idol, σαν τους καλλιτέχνες που ξέρεις και θαυμάζεις από το εξωτερικό αλλά και, ταυτόχρονα, τόσο μοναδική. Η Τάμτα έχει καταφέρει να αφήσει το δικό της στίγμα στο ελληνικό πεντάγραμμο και τώρα ετοιμάζεται για ένα ακόμα μεγάλο βήμα, την Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι «Replay». Ξέροντας μόνο το ταλέντο και τον δυναμισμό της, δίνουμε άφοβα φέτος στην Κύπρο… twelve points

Η Στέλλα Γεωργιάδου είναι μια ''Μοντέρνα Κλεοπάτρα''
Ανήσυχο πνεύμα, έξω καρδιά και, όπως η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της, πεισματάρα. Γιατί, στην τελική, θα πρέπει να έχεις πείσμα στη ζωή για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στα δύσκολα και να βγεις νικητής. Η Στέλλα Γεωργιάδου μάς ξεναγεί στον νέο της κόσμο, τη φύση και τα ζώα, και μας μιλάει για την όμορφη περίοδο που διανύει στη ζωή της, απολαμβάνοντας το μπάνιο της με γάλα γαϊδούρας σαν μια σύγχρονη Κλεοπάτρα.

Karl Lagerfeld: H ανατρεπτική ιδιοφυϊα
Ασύγκριτο ταλέντο, καυστικό χιούμορ, αιχμηρά σχόλια, μαύρα γυαλιά, λευκή αλογοουρά, μυτερά κολλάρα και μια φουντωτή γάτα. Ανέστησε τον οίκο Chanel και τον οίκο Fendi, τόλμησε, προκάλεσε, πρωτοτύπησε, έγραψε ιστορία. Όλα αυτά συντέλεσαν μια μορφή που όμοιά της δεν θα υπάρξει και που άφησε ένα στίγμα τεράστιο στον χώρο της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας. Αυτός ήταν ο Karl Lagerfeld και για όλα αυτά θα ζει για πάντα.

Road trip στα χωριά τις Πιτσιλιάς
Κατηφορίζοντας τα πλακόστρωτα δρομάκια, ξεπροβάλλουν δεξιά και αριστερά εντυπωσιακά καλοδιατηρημένα παλιά σπίτια, πλατειούλες και πλήθος από όμορφες γωνιές συνθέτουν το σκηνικό στα τρία χωριά της περιοχής της Πιτσιλιάς που επισκεφτήκαμε.

Style: Heroine Chic
Η Ελληνίδα blogger με τη διεθνή, ψηφιακή καριέρα, την οποία εμπιστεύονται τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας. Η Evangelie Σμυρνιωτάκη με το στυλ της αποπνέει φυσικό class και ανεπιτήδευτη κομψότητα, κάνοντάς μας να θέλουμε να αντιγράψουμε κάθε της σύνολο.

Η Αθήνα, αλλιώς
Δείτε με άλλο μάτι τον αγαπημένο προορισμό, μέσα από 10 εναλλακτικές προτάσεις. Η επόμενη επίσκεψη στην Αθήνα, δεν θα μοιάζει με τις άλλες.

Accidental icon
H 65χρονη Lyn Slater σπάει κάθε ταμπού και στερεότυπο ηλικιακού ρατσισμού με το δικό της fashion blog, «Accidental Icon». Γεμάτη ζωή, θέληση και στυλ, ξεχωρίζει γιατί αποδεικνύει πως η μόδα και το στυλ δεν έχουν ηλικιακό target group.

Ιn a hostless environment
1989 και η τελετή απονομής των Oscars χωρίς οικοδεσπότη έμελλε να μείνει στην ιστορία ως η πιο αποτυχημένη όλων των εποχών. Φέτος, τριάντα χρόνια μετά, η Ακαδημία πήρε το αίμα της πίσω, διοργανώνοντας μια βραδιά που τα είχε όλα. Εκτός, φυσικά, από έναν κεντρικό και κουραστικό παρουσιαστή και, δυστυχώς, ένα δυνατό φινάλε. 

Κατευθείαν από το Παρίσι
Η Μαρία Αριστείδου, μία από τις αγαπημένες μας Κύπριες σχεδιάστριες, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τα ιδιαίτερα χειροποίητα κομμάτια της. Αυτή τη φορά παρουσίασε τη Spring/Summer 2019 συλλογή της στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι και το αποτέλεσμα ήταν απλά υπέροχο.

Rolling troll
Κάνουμε fashion flashback στις δεκαετίες που ξεχώρισαν για τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες στα ρούχα και τα αξεσουάρ και συνεχίζουν να μας εμπνέουν μέχρι και σήμερα. Χρωματιστά κοστούμια, αυστηρές σιλουέτες, μεγάλοι όγκοι, παστέλ χρώματα και printsσυντελούν τη νέα κομψότητα, επηρεασμένη από τα ’70s, ’80s και ’90s.

Fashion Galaxy
Ένας μεγάλος κύκλος που κάθε σεζόν αποκαλύπτει φρέσκες τάσεις, εγείρει καινούργια ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της μόδας και θέτει στο τραπέζι κοινωνικούς προβληματισμούς, αποδεικνύοντας ότι πίσω από κάθε παραμυθένιο catwalk κρύβεται ένα σημαντικό μήνυμα.

+

Chanel - Take a new Chance
Τα αρώματα του οίκου Chanel δεν είναι απλά αρώματα, καθώς το κάθε ένα διηγείται τη δική του ιστορία, ταξιδεύοντάς μας με τις μαγικές του νότες. Όπως ακριβώς κάνει και το Chance Eau Tendre Eau De Parfum, η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια Chanel.

Expression of lifestyle
Γνωστός για τα κομψά αρώματά του, τα πολυτελή κεριά του και τα χαλαρωτικά προϊόντα περιποίησης σώματος. Ο βρετανικός οίκος Jo Malone London επιτέλους έφτασε και στην Κύπρο κι εμείς φροντίσαμε να μάθουμε περισσότερα για την ιστορία του από τη lifestyle director του, Debbie Wild.

Pamper your self
Επιλέξαμε για εσάς 16 ενυδατικά προϊόντα, τα οποία με τις πρωτοποριακές τους ιδιότητες θα σας ωθήσουν να εντάξετε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας.

Candy crush
Τα beauty brands έχουν υιοθετήσει μια ρομαντική διάθεση για τη νέα σεζόν, εντάσσοντας το ροζ χρώμα, έστω και σαν μικρή λεπτομέρεια, στις συλλογές τους. Τα νέα προϊόντα μακιγιάζ κάνουν το νεσεσέρ μας πιο παιχνιδιάρικο από ποτέ, με κομψές υφές και ποιοτικά χρώματα που θυμίζουν ζαχαρωτά.

+

Τα πρόσωπα που πρέπει να προσέξεις, όσα πρέπει να δεις και να κάνεις και ό,τι θα μας απασχολήσει τον Μάρτιο, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση