ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τα συγκινητικά λόγια της Άντρεας Κυριάκου προς την μαμά της: «Τώρα σε καταλαβαίνω»

Δέσποινα Άσπρου

Ο Γιώργος Μερκής και η Άντρεα Κυριάκου, εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους, Λαμπρινό και το ζευγάρι φαίνεται και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Το εντυπωσιακό μοντέλο, έχει αφιερωθεί πλήρως στη φροντίδα του μωρού της και πλέον δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή της μακριά του Λαμπρινού, ούτε καν για ένα λεπτό. Η ίδια δηλώνει πιο συνηδιτοποιημένη και ολοκληρωμένη από ποτέ.

Με την άφιξη μάλιστα του γιου της, η Άνδρεα με μια ανάρτηση στο blog της “Feedmefashion” θέλησε ουσιαστικά να ευχαριστήσει την μαμά της που υπάρχει στην ζωή της, ενώ παράλληλα παραδέχτηκε δημόσια πως ως μαμά πλέον, την καταλαβαίνει απόλυτα.

Ομολογεί πώς όλα όσα θεωρούσε υπερβολικά στο παρελθόν, είναι τόσο απλά και τόσο καθημερινά. Ως πιστό πια αντίγραφο της μαμάς της, η ίδια σήμερα μπαίνει στην θέση της και κατανοεί τα πάντα.

Δείτε αυτούσια τα λόγια της Άντρεας:

"Καταλαβαίνεις όλους τους παραλογισμούς, τα άγχη, την υπερβολή της. Όλες τις κρίσεις πανικού και τα ξενύχτια, όλα τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα, τις συμβουλές, τις παρατηρήσεις… Όλα!!!

Είναι η μαμά μου σχεδόν 3 δεκαετίες, είμαι η μαμά του μόλις 2 μήνες! Τεράστια απόσταση μεταξύ των δύο και όμως τόσο κοντά. Είτε είσαι μαμά για χρόνια, είτε για ένα μόνο λεπτό, ο κόσμος σου σταματά να είναι εγωκεντρικός και αλλάζει πορεία. Με την πρώτη του ανάσα, κατακλύζει τις σκέψεις σου, γεμίζει την καρδιά σου, κυριεύει τις μέρες σου, τις νύχτες σου , την ζωή σου.

Έχοντας την πλήρη ευθύνη αυτού του τοσοδούλικου πλάσματος… Ντύνεσαι όπως ακριβώς ήθελε η μαμά σου (ναι αυτή η ζακέτα που μας τρέλαινε να πάρουμε, γίνεται μπουφάν) μην τυχόν και αρρωστήσεις και δεν είσαι ικανή να το φροντίσεις. Θυμάσαι να κάνεις όλες τις εξετάσεις, μην τυχόν και πάθεις κάτι. Μπαίνεις στο αμάξι και δεν βάζεις πλέον την ζώνη ασφαλείας μηχανικά, την βάζεις συνειδητά, μην τυχόν και δεν επιστρέψεις. Και όλα αυτά τα κάνεις πια όχι για σένα, αλλά για το μωρό σου.

Τώρα πια μαμά ξέρω πως είμαι ο κόσμος σου. Η μάλλον εγώ η γη σου, η Μαλβίνα το φεγγάρι σου, ο Χρήστος ο ήλιος σου και οι τρεις μας το σύμπαν σου.

Τώρα ξέρω…"

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X