ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τα σχόλια του Παπανώτα για την κόντρα του με Χρηστίδου-Μαραντίνη

Αρκετούς μήνες μετά το άκομψο σχόλιο που έκανε δημόσια για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου, και τον ''πόλεμο'' που ξέσπασε ανάμεσα στον ίδιο και το πρώην ζευγάρι, ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. 

Ο δημοσιογράφος κλήθηκε να σχολιάσει το συμβάν για ακόμη μια φορά, λέγοντας ανάμεσα σε άλλα:

''Ποτέ δεν έλαβα εξώδικο από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη. Σε ένα σχόλιο που αφορά κάποια περιττά κιλά και αν κάποιος το εξέλαβε ως ατυχές σχόλιο, να το δεχτούμε ότι είναι ατυχές. Είναι απάντηση σε αυτό το σχόλιο οι “άνθρωποι”, οι “δημοσιογράφοι” και “άντρες”; Μήπως το πήγαμε πάρα πολύ μακριά; Για τη Σίσσυ οι άλλοι έλεγαν, εγώ δεν έλεγα καν. Εγώ είπα κάτι για να καλύψω το όλο θέμα, σχολίαζαν τα παιδιά στην ομήγυρη, και είπα εγώ ότι εντάξει είναι μάνα, έχει δυο παιδιά, μαγειρεύει για την οικογένεια, άρα φυσικό είναι να έχεις πάρει και λίγο.''

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως τόσο η ίδια όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης κατάλαβαν πως υπερέβαλλαν.

''Θεωρώ ότι το θέμα είναι λήξαν, βρέθηκε μια πολιτισμένη διέξοδος και η Σίσσυ με τον Θοδωρή κατάλαβαν ότι υπερέβαλλαν λίγο. Εγώ νομίζω το κατάλαβαν. Επίσης παίζουν και θέματα εμπορίου, τα οποία τα ξέρουμε. Κι εκείνοι κάνουν τηλεόραση κι εγώ κάνω τηλεόραση. Εντάξει, συμβαίνουν αυτά''.

Δείτε όσα είπε στο video:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση