ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τα Swarovski χάρισαν την λάμψη τους στο Cyprus Madwalk by Gliss

Ένα μαγευτικό υπερθέαμα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την περασμένη Τετάρτη 13 Μαΐου, στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία οι λάτρεις της μόδας, σε μια «madwalk» βραδιά που ξεχείλιζε από στυλ, εκπλήξεις και φυσικά αξέχαστα performances και φυσικά αξεπέραστη λάμψη και θηλυκότητα χάρη στα κοσμήματα Swarovski.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες συνάντησαν επί σκηνής ταλαντούχους, Κύπριους δημιουργούς που μας παρουσίασαν τις νέες τους συλλογές, οι οποίες απογειώθηκαν καθώς ήταν συνδυασμένα με τα μοναδικά κοσμήματα Swarovski.

Τα Swarovski συνυφασμένα με την ποιότητα και τη δημιουργικότητα χάρισαν στην φαντασμαγορική βραδιά την λάμψη τους με ξεχωριστά, μοναδικά και ιδιαίτερα κοσμήματα για κάθε ώρα της ημέρας.

Η λαμπερή παρουσιάστρια Έβελuν Καζαντζόγλου εκτός από την ομορφιά και το ταμπεραμέντο της έλαμψε φορώντας μοναδικά κοσμήματα Swarovski που της χάρισαν έξτρα γκλαμ σε κάθε της σύνολο.

Στο catwalk κατά την διάρκεια της παρουσίασης κάθε συλλογή των σχεδιαστών Anice, Ερωτόκριτος, Σάντη Αντωνίου, Νότης Παναγιώτους, MAX&Co και Gregory Morfi επιλεγήκαν από τον καθένα ξεχωριστά βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια, αλυσίδες, και αξεσουάρ, προσθέτοντας γοητεία, θηλυκότητα και λάμψη στην σκηνή.  

Στο after party του 4 μοντέλα με δημιουργίες των σχεδιαστών ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους φορώντας εντυπωσιακά κοσμήματα Swarovski κάνοντας την βραδιά ακόμη πιο ξεχωριστή με μεταλλικές αποχρώσεις να ακτινοβολούν σε όλο το χώρο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι τα κοσμήματα Swarovski δίνουν στην κάθε γυναίκα την δυνατότητα πολλών συνδυασμών  καθιστώντας τα ιδανικά για πρωινές είτε για βραδινές εμφανίσεις.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση