ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Τα ''πυρά'' του Λυκουρέζου στην κόρη της Λάσκαρη

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την Μάρθα Κουτουμάνου σχετικά με την κληρονομιά της μητέρας τους Ζωής Λάσκαρη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πόλεμος εξωδίκων για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη

Ο γνωστός ποινικολόγος έκανε παρέμβαση στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου παίρνοντας θέση υπέρ της βιολογικής του κόρης, Μαρίας Ελένης, και ρίχνοντας τα πυρά του στην Μάρθα Κουτουμάνου. 

«Μετά τον θάνατο, τον Αύγουστο του 2018, έγινε η διανομή -με τη δική μου παρουσία- όλων των πραγμάτων μεταξύ των παιδιών Μαρίας Ελένης και Μάρθας ηρεμότατα και ωραιότατα. Η κάθε μία επέλεγε τι θέλει να πάρει από τα αντικείμενα, τα ρούχα και με απόλυτη συμφωνία προχώρησε αυτή η διανομή. Όλα αυτά που λέγονται ότι άλλαξε η συμπεριφορά απέναντί της είναι ένα χονδροειδέστατο ψεύδος!», είπε κατηγορηματικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και συνέχισε:

«Την Μάρθα Κουτουμάνου και την κόρη της τη Ζένια Μπονάτσου τις μεγάλωσα σαν κόρη μου και εγγονή μου γιατί τα αγαπούσα και τα αγαπώ. Μετά τον θάνατο της Ζωής όλα έγιναν με απόλυτη τάξη. Η συμφωνία ήταν το ταχύτερο να αδειάσει το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη για να μπορέσει ή να πωληθεί ή να μισθωθεί. Το σπίτι ανήκει εξίσου και στις δύο, εγώ αποποιήθηκα. Δυστυχώς, η Μάρθα αποφάσισε τελικά να μείνει στο σπίτι και όχι μόνο αυτό, επί 2 ολόκληρα χρόνια αρνείται να δώσει τα κλειδιά στην άλλη ιδιοκτήτρια που είναι η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Γι’ αυτό και αναγκάστηκε η Μαρία Ελένη να καταφύγει στο δικαστήριο γιατί δεν ήθελε να προκαλέσει οξύτητα πηγαίνοντας στο σπίτι που είχε κάθε δικαίωμα να πάει. Το δικαστήριο προ ημερών την διόρισε προσωρινή διαχειρίστρια και υποχρέωσε την πλευρά της Μάρθας να παραδώσει τα κλειδιά, το οποίο υποτίθεται ότι θα γίνει αύριο, μετά από 2 ολόκληρα χρόνια! Η συμπεριφορά της Μάρθας τα δύο τελευταία χρόνια είναι τουλάχιστον ανεξήγητη! Ακόμα και τους πίνακες τους χαρίσαμε στη Μάρθα. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες οικονομικές, οι οποίες θα επιλυθούν με την πώληση του ακινήτου».

Δείτε όλα όσα είπε στο video:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση