ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Τα πυρά της μητέρας του Γκέντσογλου και η ''τοποθέτηση'' της Αγγελικής Ηλιάδη

Δέσποινα Άσπρου

Όπως μάλλον θα έχετε ακούσει, η μητέρα του Γκέντσογλου, Κυριακή,  έριξε πρόσφατα τα "καρφιά" της στην πρώην σύντροφο του γιου της τονίζοντας ότι η τραγουδίστρια είπε ψέματα για τη σχέση του Γκέντσογλου με την Βίκυ Κάβουρα και άφησε να εννοηθεί ότι εκμεταλλεύτηκε τον γιο της. 

Και μπορεί η τραγουδίστρια να άφησε να περάσουν λίγες μέρες, ωστόσο άτομα από το στενό της περιβάλλον μετέφεραν την τοποθέτησή της στην εκπομπή "Happy Day”.

"Μιλήσαμε με το περιβάλλον της Αγγελικής Ηλιάδη για να έχουμε μια απάντηση. Η ίδια θέλει να μιλάει πια μέσω του δικηγόρου της, για αυτό δεν θα δείτε πουθενά δική της δήλωση. Ωστόσο πολύ κοντινός της άνθρωπος μας είπε ότι έχει στενοχωρηθεί πολύ και εκείνη και η οικογένειά της και ο πατέρας της που έχει ένα πρόβλημα υγείας. Θέλει να ξεμπερδεύει με όλο αυτό και να προχωρήσει και δεν θέλει συνέχεια να ανακυκλώνει. Σε σχέση με την πεθερά της, είπε ότι πέντε χρόνια που είναι το παιδί δεν πήγε ποτέ στο σπίτι της να το δει. Μόνο όταν το πήγαινε ο Σάββας στο χωριό. Αυτό λέει η πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη!", ειπώθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση