ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τα πρώτα πλάνα του τελικού και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις τρεις φιναλίστ του GNTM

Δέσποινα Άσπρου

Είκοσι εβδομάδες σχεδόν σκληρής δουλειάς, μαγικών στιγμών, photoshootings και δύσκολων δοκιμασιών, το GNTM φτάνει στο τέλος του. Απόψε, Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου είναι ο μεγάλος τελικός και δεν σου κρύβουμε την ανυπομονησία μας για να μάθουμε ποια από τις τρεις φιναλίστ θα κατακτήσει τελικά το στέμμα του επόμενου top model της Ελλάδας. 

Ειρήνη Καζαριάν, Εβελίνα Σκίτσκο και Μαριάννα Παινέση: αυτά είναι τα τρια κορίτσια που κατόρθωσαν να φτάσουν στον τελικό. Μπορεί και οι τρεις να είναι πανέμορφες, με μεγάλες δυνατότητες και όρεξη για δουλειά αλλά το νέο Next Top Model της Ελλάδας θα είναι μόνο ένα!

Τα τρία κορίτσια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο, θα κάνουν τρεις φωτογραφήσεις σε αντίστοιχες διαφορετικές εκδοχές μιας χριστουγεννιάτικης βραδιάς. Η πρώτη θα αφορά ένα οικογενειακό δείπνο και στη φωτογράφηση θα πάρουν μέρος συγγενείς των φιναλίστ.

Η δεύτερη φωτογράφηση θα γίνει κατά τη διάρκεια ενός χορευτικού πάρτι με φίλους, ενώ η Τρίτη δοκιμασία απαιτεί από τις τρεις καλλονές να πρωταγωνιστήσουν σε γύρισμα διαφημιστικού για γνωστό ποτό. 

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι ο τελικός έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί και μόνο το τελευταίο μισάωρο θα μεταδοθεί live. Αποτέλεσμα αυτού βέβαια είναι να κυκλοφορήσουν και τα πρώτα πλάνα από το πρώτο μέρος της βραδιάς! 

Με αφορμή λοιπόν τον τελικό εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε ένα throwback και να δούμε τις audition των κοριτσιών καθώς και να θυμηθούμε μερικά στοιχεία για αυτές!

Εβελίνα Σκίτσκο: Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι είκοσι ετών, κατάγεται από τη Μολδαβία, μένει στην Κύπρο και έχει μία κόρη 9 μηνών. Στην ηλικία των δεκατριών, ένα ντουέτο σχεδιαστών την ανακάλυψε στον δρόμο και σήμερα στα 20 της δουλεύει επαγγελματικά ως μοντέλο.

Ειρήνη Καζαριάν: H Ειρήνη Καζαριάν κατάγεται από την Αρμενία και είναι 21 ετών. Ενώ μέχρι τα μέσα του reality είχε μία μέτρια πορεία και οι κριτές δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένοι, μετέπειτα εξελίχθηκε και παρουσίασε έναν τελείως διαφορετικό εαυτό. 

Μαριάννα Παινέση: Η Μαριάννα Παινέση είναι 23 ετών και έχει καταγωγή από Ελλάδα αλλά και από Τανζανία. Έχει σπουδάσει παιδαγωγικό κι έχει μεταπτυχιακό στην εφαρμοσμένη παιδαγωγική. Μέσα στο reality μόδας είχε μία συνεχόμενη καλή πορεία, χωρίς σκαμπανεβάσματα αλλά και εντάσεις με τα κορίτσια του σπιτιού.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X