ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τα πρώτα λόγια της Αριστοτέλους μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, που μετά την χαρμόσυνη είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Η εκπομπή ξεκίνησε με την προβολή του video που δημοσίευσε χθες στο Instagram της, όπου μαζί με την οικογένεια της έμαθαν το φύλο του μωρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό και αν είναι είδηση! Έγκυος η Αριστοτέλους στο δεύτερο παιδί!

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις ευχές του, ενώ όπως αποκάλυψε, η ιδέα με τα μπαλόνια ανήκε στον αδερφό της, ενώ στην αρχή ούτε και η ίδια κατάλαβε αμέσως το φύλο του μωρού. ''Όταν έσπασαν τα μπαλόνια, δεν κατάλαβα τι θα κάνω τελικά. Έβλεπα τα ρόζ μπαλόνια, αλλά δεν κατάλαβα ότι ήταν τα πάνω, μετά είδα τα πολλά γαλάζια μπαλόνια και κατάλαβα!''

''Εύχομαι σε όλο τον κόσμο που θέλει να αποκτήσει παιδάκια, ο Θεός να τους το στείλει, και να υπάρχουν πάντα χαρές!'', είπε γεμάτη ενθουσιασμό η παρουσιάστρια.

Η Χριστιάνα αποκάλυψε πως το μωρό ήρθε απρογραμμάτιστα, ενώ όταν οι συνεργάτες της την ρώτησαν για το όνομα του μωρού, η ίδια απάντησε πως δεν γνωρίζει ακόμα.

Μάλιστα η παρουσίαστρια αποκάλυψε πως όταν συναντήθηκε με την Άννα Βίσση, η τραγουδίστρια της είπε ''Είσαι έγκυος'', ενώ η ίδια η Χριστιάνα το είχε μόλις μάθει. ''Ήταν απίστευτο! Μόλις με είδε, μου είπε ''είσαι έγκυος; Kάτι μου βγάζει το πρόσωπό σου''.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X