ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τα παθιασμένα φιλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik στους δρόμους της Αθήνας

Μπορεί στο παρελθόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φλας της δημοσιότητας, ωστόσο η ίδια φαίνεται να βρήκε τον έρωτα της ζωής της και πλέον δεν μπορεί να αντισταθεί στις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης προς τον σύντροφό της. Και κάπως έτσι... το τελευταίο εικοσιτετράωρο κυκλοφορούν αρκετές παθιασμένες στιγμές ανάμεσα στο μοντέλο και στον ράπερ σύντροφό της.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερά στιγμιότυπα σε βραδινή τους έξοδο και φωτογραφίες αυτές προβλήθηκαν από την εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή… και όπως μπορείτε να καταλάβετε, όχι απλώς έγιναν viral, αλλά αποτελούν και τρανή απόδειξη πως ναι, η Ηλιάνα και ο Snik είναι μαζί και full in love,

Η παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής: «Ο συγκεκριμένος κύριος είναι πολύ γνωστός ράπερ, είχε μια σοβαρή σχέση για τρία χρόνια με fashion blogger που όμως λίγο πριν το καλοκαίρι τελείωσε. Θα έλεγα ότι την Ηλιάνα περίμενα να την δω στο πλευρό ενός νεαρού επιχειρηματία, μια άλλη εκδοχή σαν εικόνα. Όχι πως αυτοί δεν ταιριάζουν. Είναι και οι δύο κούκλοι, όμορφοι, επιτυχημένοι… Η Ηλιάνα ήταν πάρα πολύ προσεκτική στη διαχείριση της προσωπικής της ζωής και είναι η πρώτη φορά που νιώθει χαλαρή ώστε να είναι με τον άνθρωπο της».

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως το γνωστό μοντέλο βρήκε τον έρωτα στον τραγουδιστή και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχίας της, αδιαφορώντας πλέον για τα βλέμματα των γύρω της.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X