ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τα νέα δεδομένα στη ζωή Ελένης Μενεγάκη και Μάκη Παντζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να άλλαξε σελίδα στην προσωπική της ζωή και να ζει τον έρωτα της με τον εδώ και 8 χρόνια αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο, όμως η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγο της Γιάννη Λάτσιο, είναι ακόμα σε εκκρεμότητα.

Το πρώην ζευγάρι διαφωνεί έντονα όσον αφορά το σπίτι στα Μελίσσια, το οποίο η παρουσιάστρια προτείνει να το γράψουν στα τρία τους παιδιά, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος ζητά να πουληθεί και να πάρει ο καθένας τα χρήματα που του αναλογούν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ''You Weekly'', η Ελένη Μενεγάκη έψαχνε διακαώς σπίτι για να μετακομίσει όμως την τελευταία στιγμή σαν από μηχανής Θεός βρέθηκε η λύση. Η μητέρα του αγαπημένου της Μάκη, Λιλλήκα Παντζοπούλου, παραχώρησε ένα σπίτι που είχε στην κατοχή της, στον γιο της, ώστε να μείνει εκεί με την οικογένεια του. Το συγκεκριμένο σπίτι, βρίσκεται στην Εκάλη και είναι περίπου 400 τ.μ.

Η Ελένη με τον Μάκη έχουν πάρει την απόφαση να μείνουν εκεί, αφού αυτό θα τους κάνει να γλιτώσουν και πάρα πολλά έξοδα, σε σύγκριση με το να αγόραζαν νέα κατοικία. Επειδή όμως το συγκεκριμένο σπίτι, σε τετραγωνικά μέτρα και σε σύγκριση με όλα αυτά τα άτομα που θα μείνουν μέσα σε αυτό, είναι θεωρητικά μικρό, το ζευγάρι είναι σε πυρετό κατασκευών στο να εξασφαλίσουν περισσότερους χώρους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS