ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τα H&M στην Κύπρο;

Τι γίνεται με την H&M; Έρχεται δεν έρχεται; Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η είδηση ότι θα κατέβει η μεγάλη αλυσίδα της high street στην Κύπρο έχει κάνει τις fashionistas να παραμιλούν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Κ», η σουηδική αλυσίδα ειδών ένδυσης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο καθόδου στην κυπριακή αγορά, βρισκόμενη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Όμιλο Σιακόλα. Ωστόσο ο Όμιλος Σιακόλα, διευκρινίζει ότι «δεν υπάρχει οτιδήποτε το ανακοινώσιμο για το θέμα αυτό και ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύονται δεν διοχετεύθηκαν από τον Όμιλο Σιακόλα», επιβεβαιώνοντας έμμεσα και μη διαψεύδοντας το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η σουηδική αλυσίδα ειδών ένδυσης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για ενοικίαση χώρων, που θα στεγάσουν τα καταστήματά της στη Λευκωσία.

Το διάσημο brand της high street για το οποίο έχουν σχεδιάσει οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές, όπως ο Karl Lagerfeld και έχει συνδέσει το όνομά του με θρυλικές συνεργασίες με ιστορικούς οίκους όπως Lanvin και Marni, με πιο πρόσφατη αυτή με τον οίκο Balmain που αναμένεται να προκαλέσει για ακόμα μια φορά ουρές έξω από τα καταστήματά του τον ερχόμενο Νοέμβριο, είναι ο παράδεισος του κόσμου της μόδας και όπως αναμένεται η κάθοδός του στο νησί θα αναβαθμίσει και θα δώσει νέο αέρα στην high street της Κύπρου.

Άλλωστε δεν είναι λίγα τα κορίτσια που ταξιδεύουν στο εξωτερικό μόνο και μόνο για να ψωνίσουν τις σούπερ μοντέρνες συλλογές του στις πιο προσιτές τιμές, ειδικά όταν αυτές φέρουν και την υπογραφή διάσημων ονομάτων. Μάλιστα πρόσφατα η ίδια η Victoria Beckham δήλωσε ότι μετά τη συνεργασία του συζύγου της David Beckham για την δημιουργία συλλογής ανδρικών εσωρούχων για το διάσημο brand, επιθυμεί και η ίδια να σχεδιάσει μια συλλογή για το H&M.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X