ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τα δάκρυα του Donald και της Melania Trump μετά τα επικριτικά σχόλια

Ο Λευκός Οίκος φόρεσε τα γιορτινά του ενόψει Χριστουγέννων, και ο στολισμός που επέλεξε η Melania Trump σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, κυρίως γιατί  αποφάσισε να γεμίσει ασφυκτικά τον Λευκό Οίκο με δεκάδες αληθινά δέντρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Melania Trump στόλισε στον Λευκό Οίκο και το Twitter σχολιάζει...

Αρκετοί πολίτες αντέδρασαν, σχολιάζοντας πως ξεκλήρισε τόσα δέντρα, ενώ δεν έλειψαν και τα επικριτικά σχόλια στο twitter.

Donald και Melania Trump βρέθηκαν χθες στην  επίσημη τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, και κάποιοι φωτογράφοι κατέγραψαν τα δάκρυά τους, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε τον λόγο. 

Αν και σε εσάς φαντάζει παράξενο να βλέπετε τον Αμερικανό πρόεδρο και την σύζυγό του να δακρύζουν, μην θεωρήσετε πως αυτό έγινε γιατί μετάνιωσαν για τον στολισμό ή στεναχωρέθηκαν για τα αρνητικά σχόλια. Αντίθετα, ο Donald και η Melania Trump δάκρυσαν από το τσουχτερό κρύο.

Πάντως, την Τετάρτη, η Melania έσπευσε να απαντήσει σε όσα ακούστηκαν για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, λέγοντας σε συνέντευξή της στο Liberty University:

“Είναι ο 21ος αιώνας και ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο. Θεωρώ ότι δείχνουν φανταστικά. Ελπίζω όλοι να έρθουν και να επισκεφθούν τον Λευκό Οίκο”, συνέχισε, ενώ οι παρευρισκόμενοι την χειροκροτούσαν.

“Στην πραγματικότητα, τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα δείχνουν ακόμη πιο όμορφα. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε τον Λευκό Οίκο”, συνέχισε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Επιπλέον, η σύζυγος του Donald Trump, είπε στο κοινό πως τα μέσα ενημέρωσης αρέσκονται στο να επικεντρώνονται σε “επουσιώδη ζητήματα”, όπως ο χριστουγεννιάτικος στολισμός.

Όμως ο στόχος της είναι να “ρίξει το φως” στα σημαντικά ζητήματα τα οποία μπορεί να επηρεάσει ως η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση