ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τα δάκρυα της Ιωάννας Μπέλλα και οι πρώτες δηλώσεις μετά το περιβόητο ''χαστούκι''

Δέσποινα Άσπρου

Λίγες μέρες μετά την περιβόητη δήλωσή της για το «χαστούκι», η Ιωάννα Μπέλλα έσπασε την σιωπή της.

Πριν όμως δούμε τις πρώτες δηλώσεις της, να υπενθυμίσουμε την ατάκα, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μπέλλα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μετά από τα πιο πάνω λόγια, όπως βέβαια ήταν και λογικό, τηλεοπτικές εκπομπές, επώνυμοι και ανώνυμοι, έσπευσαν όλοι να την σχολιάσουν.

Η κατάσταση αυτή ωστόσο φαίνεται να επηρέασε έντονα την ίδια. "Ένιωσα να θίγεται η υπόληψή μου και να μην μπορώ να την υπερασπιστώ" είπε η ίδια ανάμεσα σε άλλα όταν μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Πιο πολύ στενοχωριέμαι για την οικογένειά μου, ένιωσα να θίγεται η υπόληψή μου και να μη μπορώ να την υπερασπιστώ. Με κατηγόρησαν ως αμόρφωτη και ότι με νοιάζει μόνο η εμφάνισή μου. Έκλαιγα συνεχώς, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ και να ανταποκριθώ στις δραστηριότητές μου εδώ, γιατί ήμουν και είμαι ακόμα ράκος, όπως με ακούτε κιόλας…» πρόσθεσε η ίδια δακρυσμένη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση