ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τα αιχμηρά σχόλια στην εκπομπή της Καινούργιου για την Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού ενοχλήθηκε σε πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις της και αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από την Κατερίνα Καινούργιου.
 
Για την ιστορία, η Τζένη Μπαλατσινού ενοχλήθηκε όταν ένας ρεπόρτερ τη ρώτησε τη γνώμη της για τις αισθητικές επεμβάσεις, ενώ κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της άφησε και μια αιχμή για τον Δημήτρη Παπανώτα που κατά καιρούς είχε μιλήσει με αιχμηρή διάθεσή για το πρόσωπό της.
 
Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, αλλά και της απάντησης του Δημήτρη Παπανώτα, η Κατερίνα Καινούργιου, συζητώντας με τους συνεργάτες της, είπε: «Θα ήθελα να τοποθετηθώ πρώτη στο συγκεκριμένο ζήτημα. Θέλω να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ η Τζένη Μπαλατσινού και ως γυναίκα και ως προσωπικότητα. Κάνει και εξαιρετική δουλειά στο Mega φέτος. Είναι μια πολύ καλή παρουσιάστρια. Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ μορφωμένος με παιδεία και ένα επίπεδο. Χθες, λοιπόν, έπεσε σε ένα σφάλμα. Δεν έπρεπε να αναφερθεί στον Δημήτρη Παπανώτα. Ο Δημήτρης, τον οποίο εκτιμώ ιδιαιτέρως, κάνει μια σχολιαστική εκπομπή στην οποία πολλές φορές μπορεί να ξεφεύγει. Είναι, βέβαια, το στυλ του Παπανώτα με τον ιδιαίτερο καυστικό τρόπο του. Για μένα δεν θα έπρεπε καν να αναφερθεί στον Παπανώτα. Εμένα αυτό δεν μου άρεσε για την Τζένη! Πίστευα ότι είναι λίγο ανώτερη. Θα έλεγε "φτάνει όλο αυτό με τις πλαστικές" και θα αποχωρούσε. Δεν ξέρω εγώ αν θα μπορούσα να το κάνω, γιατί έχω τη μανία να απαντάω, αλλά πιστεύω ότι η Τζένη δεν θα το έκανε».
 
Μάλιστα, η Φωτεινή Πετρογιάννη πρόσθεσε: «Η διαχείριση της ερώτησης από την Τζένη Μπαλατσινού ήταν λάθος. Το να απαντάς σε μια ερώτηση που σε ενοχλεί, προσβάλλοντας τον άλλο είναι λίγο άσχημο. Το διαχειρίστηκε λάθος το συγκεκριμένο ζήτημα. Και επίσης όταν βλέπεις τόσες φορές την Τζένη Μπαλατσινού, πόσα πράγματα να κατεβάσεις και να ρωτήσεις πια;».
 
Όταν, δε, ο Γιώργος Βαγιάτας πρότεινε να έκαναν οι ρεπόρτερ ερωτήσεις περισσότερο γενικού ενδιαφέροντος στους celebrities, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Αυτό που λες το είχε ξεκινήσει μια περίοδο το Star, όταν έκανε πολλά εξωτερικά ρεπορτάζ. Είχε αρχίσει να κάνει από τον Ρουβά μέχρι κάθε μοντέλο με το οποίο μιλούσε ερωτήσεις ιστορίας κλπ. Και το έπαιζε άκοπο και αμοντάριστο. Πάθαινες σοκ γιατί φαίνονταν όλοι τόσο ημιμαθείς!».
 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση