ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τα 10+1 καλύτερα τραγούδια του 2015

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο ακούσαμε πολλά τραγούδια, άλλα πέρασαν και χάθηκαν, άλλα ξεχώρισαν και κατέκτησαν μία θέση στα καλύτερα του 2015. Από τον Weeknd που την είδε Michael Jackson μέχρι το comeback του Justin Bieber, κάναμε τη λίστα μας με τα 10 καλύτερα τραγούδια που ακούσαμε φέτος και σας την παρουσιάζουμε (μαζί με τα αντίστοιχα video clips των τραγουδιών). 

10+1. ''Adventures of a Lifetime'' Coldplay
Οι Coldplay αφήνουν πίσω την alternative rock των παλαιότερων τους δίσκων και αγκαλιάζουν την disco. Το ''Adventures of a Lifetime'' έγινε εύκολα και γρήγορα επιτυχία και εμείς το αγαπάμε κάθε μέρα και πιο πολύ. 

10. ''Sorry'' Justin Bieber
Δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής, ωστόσο το δισκογραφικό του comeback έκλεψε τις εντυπώσεις και επαινέθηκε. Το ''Sorry'' κυκλοφόρησε σαν δεύτερο single από το νέο του album, και ποιος πίστευε πως θα αγαπούσαμε τόσο ένα dancehall τραγούδι από τον Justin Bieber; Κι όμως! 

9. ''Magnets'' Disclosure feat. Lorde
Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην Lorde; Κάναμε καιρό να την ακούσουμε, αλλά αποφάσισε να επανέλθει για λίγο για να ντύσει με τη φωνή της την εθιστική μουσική των Disclosure. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα επιτυχία. 

8. ''Ι Know There's Gonna Be (Good Times)'' Jamie XX feat. Popcaan & Young Thug
Είναι αποδεδειγμένο πως οι περίεργες μουσικές συνεργασίες φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Το καλοκαιρινό hit του Jamie XX φιλοξενεί φωνητικά από έναν rapper και έναν καλλιτέχνη της dancehall και ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού. 

7. ''Ghosttown'' Madonna
H Madonna στα καλύτερά της! Χωρίς σεξουαλικά υπονοούμενα και απελπισμένα beats, η βασίλισσα της pop καταπιάνεται με ρυθμούς διαφορετικούς από τους συνηθισμένους της. Το αποτέλεσμα; Το ''Ghosttown'' που, παρόλο που δεν είχε μεγάλη επιτυχία στα charts, είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα της τραγούδια των τελευταίων χρόνων.

6. ''Here'' Alessia Cara 
H Alessia Cara έφτασε για να καλύψει το κενό, όσο η Lorde κάνει break. Ένα trip hop κομμάτι γι' αυτούς που βαρέθηκαν τα εμπορικά pop τρααγουδάκια και ψάχνουν κάτι φρέσκο και διαφορετικό. 

5. ''Where Are U Now'' Jack U feat. Justin Bieber
Έτσι ξεκίνησε το comeback του Bieber και μέχρι στιγμής δεν μας έχει απογοητεύσει. Οι EDM καλλιτέχνες Skrillex και Diplo ένωσαν τις δυνάμεις τους και πέρασαν εύκολα στα πιο ραδιοφωνικά κομμάτια με ένα τραγούδι που σου μένει στο μυαλό (και δεν σε πειράζει). 

4. ''Hello'' Adele
Όχι, δεν είναι το καλύτερο τραγούδι του 2015, είναι όμως κοντά. Η δισκογραφική επιστροφή της Adele σάρωσε στα charts, στα ραδιόφωνα, το ακούσαμε παντού, το βαρεθήκαμε, αλλά εξακολουθεί να μας αρέσει γιατί είναι η Adele και στη φωνή της δεν λέμε ποτέ όχι. 

3. ''Lean On'' Major Lazer & DJ Snake feat. MO
Ίσως το πιο ανεβαστικό (και εθιστικό) τραγούδι του καλοκαιριού. Ο Diplo έκανε πάλι το θαύμα του (αυτή τη φορά ως Major Lazer) με ένα κομμάτι που σε προκαλεί να χορέψεις. Η χορογραφία που μας παρουσιάζει το video clip είναι κι αυτή εθιστική. Υπάρχει κάποιος που δεν κάνει τις κινήσεις των χεριών όταν το ακούει;

2. ''Hotline Bling'' Drake
Δεν είναι απ' αυτά που αρέσουν σε όλους, είναι όμως απ' αυτά που αν το ακούσεις μια φορά δεν φεύγει με τίποτα από το μυαλό σου. Οι... καταπληκτικές χορευτικές κινήσεις του Drake στο video clip είναι επίσης κάτι που θα προσπαθήσεις να αντιγράψεις από την πρώτη φορά που θα το δεις. 

1. ''Can't Feel My Face'' The Weeknd
Ο Weeknd φέτος πήρε επιτέλους την αναγνωρισιμότητα που του αξίζει με ένα τραγούδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Μια μίξη pop με R&B που πολύ εύκολα θα είχε ερμηνεύσει ο Michael Jackson, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχεις ακούσει ή να μην του ακους έστω μια φορά την ημέρα στα ραδιόφωνα. Δεν έχουμε παράπονο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση