ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Συννεφιασμένος ο καιρός με τοπικές βροχές και ισχυρούς ανέμους

Αναλυτικές προβλέψεις για τον καιρό μέχρι και την Κυριακή.

newsroom must

Μέτριο μέχρι ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι το απόγευμα, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται στη συνέχεια και μέχρι το Σάββατο. Σχετικά θερμή αέρια μάζα θα επηρεάσει την περιοχή την Κυριακή.

Σήμερα, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται τοπικά βροχές, καθώς και παροδική χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, αλλά σε υπήνεμες περιοχές μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, στα προσήνεμα παράλια. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά, ταραγμένη στα νότια και μέχρι κυματώδης στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νότια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη στα νότια και στα ανατολικά και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, στα ορεινά, θα σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γενικά γύρω ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται το πρωί αυξημένες νεφώσεις, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, εκτός από τα ορεινά όπου θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, για να κυμανθεί γενικά γύρω ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί μέχρι αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X