ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Εύρηκα Μασσαλίας - The Charity Show

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Σύλβια Μαυροπούλου, η Σόλια Κυπριανού, η Μαρία Κορτζιά, η Όλγα Πολίτου, η Μονικ Βαρμπαντιάν, η Έλβα Ρωσσίδου, η Βαλεντίνα Ελ Σαγιετ, η Μαρία Έλενα Κυριάκου και η Νατάσα Αλέξανδρου θα βοηθήσουν την προσπάθεια του Beautiful People και του Εύρηκα Μασσαλίας για ενίσχυση του συνδέσμου ''Μωρά Θαύματα''

Μία μέρα πριν το Εύρηκα Μασσαλίας - The Charity Show και οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς, τόσο της Μάρσιας Θρασυβούλου, που θα παρουσιάσει τη συλλογή Ocean Blue στο show, όσο και των δέκα κυριών που θα περπατήσουν στην πασαρέλα του Lemon Park. 

Όπως ήταν φυσικό, το instagram ''πήρε φωτιά'' από φωτογραφίες και βιντεάκια από τις προετοιμασίες των δέκα επώνυμων κυριών. Άλλες γυμνάζονται, άλλες κάνουν πρόβα πασαρέλα και άλλες κάνουν fitting το μαγιό που θα φορέσουν τη μεγάλη βραδιά. 

Το charity show, που θα ενώσει τη φιλανθρωπία με τη μόδα, θα γίνει στις 29 Ιουνίου, στις 20:30 στο Lemon Park στη Λευκωσία, ενώ ήδη τα εισιτήρια προπωλούνται στη τιμή των €10.

Το Beautiful People θα δώσει το ποσό των €500 σε κάθε γνωστή κυρία που θα περπατήσει και αυτή με τη σειρά της θα ενισχύσει το Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα. Δέκα προσωπικότητες θα περπατήσουν στο φιλανθρωπικό fashion show, προσφέροντας €5.000 στον Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα. Η Μάρσια Θρασυβούλου, το Beautiful People και το Εύρηκα Μασσαλίας ετοιμάζονται πυρετωδώς για το απόλυτο καλοκαιρινό φιλανθρωπικό event.

Τα Μωρά Θαύματα είναι ένας οργανισμός ο οποίος έχει δημιουργηθεί για στήριξη και ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Πρόωρων Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία.

Με την ευγενική στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας, ΜΤΝ και ΚΕΑΝ Stevia.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο instagram. 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X