ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Συνεχίζει ο καύσωνας σήμερα: Νέα κίτρινη προειδοποίηση

Αναλυτικά ο καιρός

Εκ νέου κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε χθες η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου για υψηλές θερμοκρασίες. Συγκεκριμένα, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (14/08) μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Αναλυτικά ο καιρός

Εποχική χαμηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά, όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί, ασθενείς και σταδιακά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση