ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Συγκλονίζει ο παίκτης του Master Chef:''Κοιμόμουν στους δρόμους''

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον φετινό κύκλο του Master Chef όπου έδειξε τις μαγειρικές του ικανότητες και κέρδισε τη συμπάθεια των συμπαικτών του.

Ο Μάριος Βραχάτης μιλώντας στο περιοδικό TV Έθνος, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση ζωής.Αναφερόμενος στις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, ο νεαρός πρώην παίκτης του Master Chef δήλωσε: ''Δεν πέρναγα και τόσο ωραία σπίτι. Δεν μας ήθελε ο πατριός μου. Ήδη κάποια βράδια κοιμόμουν στους δρόμους: οπότε απλά μπήκα στο τρένο και έφυγα. Απλώς πρώτα άφησα τα ψώνια στην εξώπορτα. Σκέφτηκα, βλέπεις, ότι μπορούν να μην έχουν τίποτα άλλο να φάνε. Στο μοναστήρι πήγα γιατί ήξερα τις καλόγριες, επειδή από τα 4 μου πηγαίναμε εκεί οικογενειακώς και μέναμε τις ημέρες του πανηγυριού'', ανέφερε.

Πηγαίνοντας στην Σαλαμίνα, ο Μάριος πέρασε 2 χρόνια κάτω από την προστασία μιας θετής θρησκευόμενης οικογένειας ενώ κατάφερε να τελειώσει μόλις το δημοτικό σχολείο αφού ήταν αναγκασμένος να δουλεύει από πολύ μικρός.
''Δεν μπόρεσα ποτέ να πάω γυμνάσιο γιατί έπρεπε να δουλέψω για να ζήσω. Πρώτη μου δουλειά ήταν στην 4η δημοτικού, ως σερβιτόρος σε καφενείο. Στη συνέχεια υπήρξα διαδοχικά εργάτης στα χωράφια, βοηθός πλανόδιου μανάβη, βοηθός μηχανικού σε συνεργείο, υπεύθυνος για το κάψιμο των νεκρών κοτόπουλων σε πτηνοτροφείο. Και, αφού έγινα 18, εργάτης σε οικοδομή, αποθηκάριος σε σούπερ μάρκετ και χασάπης''.

Ο Μάριος αναφέρθηκε και στην εμπειρία που απέκτησε μετά τη συμμετοχή του στο Master Chef:
''Για μένα ήταν όνειρο ζωής το MasterChef και είμαι πολύ ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να το ζήσω. Μπήκα γιατί ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου και, επίσης, να δείξω στον κόσμο ότι στη ζωή δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω. Ασε που, μέσα στο σπίτι, πέρασα δυο υπέροχους μήνες, διαβάζοντας βιβλία μαγειρικής και χάνοντας από τον Σελίμ στο τάβλι.''

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση