ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

#Swimwear: Οι Ελληνίδες fashion bloggers προτείνουν ολόσωμα μαγιό

Δέσποινα Άσπρου

Αν υπάρχει άνθρωπος που δεν αγαπάει την παραλία και τα beach looks… τότε μάλλον δεν είναι άνθρωπος, αλλά εξωγήινος! Οκ, υπερβάλλω, το παραδέχομαι!

Αλλά είναι δεδομένο ότι οι περισσότερες από εμάς είμαστε καλοκαιρινοί τύποι… οπότε το θέμα «εμφάνιση στην παραλία» μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα! Και για να βρίσκεσαι αυτή την στιγμή εδώ, μάλλον συγκαταλέγεσαι και εσύ στους τύπους με #summermood!

Αν ξέμεινες από ιδέες ή έστω θες να πάρεις λίγη έμπνευση σχετικά με το πιο μαγιό θα επιλέξεις στην επόμενη εμφάνισή σου στην παραλία, τότε σου έχω ευχάριστα νέα! Μόλις «έψαξα» τα πιο φρέσκα και in κορίτσια του ελληνικού Instagram και είδα τι επιλέγουν να φορέσουν στην παραλία… ώστε να πάρουμε και εμείς λίγη έμπνευση! Ξέρεις που κατέληξα; Ότι οι Ελληνίδες fashion bloggers το τελευταίο διάστημα επιλέγουν με χίλια super sexy ολόσωμα μαγιό!

Αν είσαι και εσύ λάτρης του ολόσωμου μαγιό, μην διστάσεις ούτε στιγμή να το βάλεις! Όπως φαίνεται φέτος ήρθε η ώρα να αποδείξεις τόσο στις γυναίκες που αγαπούν τα μπικίνι, όσο και στους άντρες που δυσπιστούν με τα ολόσωμα, ότι ναι μπορούν τα ολόσωμα μαγιό να τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Δείτε μερικές Ελληνίδες fashion bloggers που δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα ολόσωμα μαγιό:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση