ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Survivor: Η Βαλαβάνη παρεάκι με τον Βασάλο και ο Αγγελόπουλος «πετάει» σπίθες!

«Ευρυδίκη! Βγάλαμε πιτάκια, έρχομαι από εκεί να σου δώσω!», φώναξε η Σάρα Εσκενάζυ στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σε μια προσπάθεια να σπάσει ο πάγος που υπάρχει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους.

Οι δύο αντίπαλες ομάδες του Survivor, μετά τους απίστευτους καβγάδες στα αγωνίσματα, ζουν χωριστά στην ίδια παραλία. Κανένας παίκτης από τη μία ομάδα δεν πλησιάζει παίκτη της άλλης. Όλα αυτά μέχρι τώρα…

«Πρέπει να τ’ αφήσουν όλα πίσω τους και να μην κάνουν σαν μικρά παιδιά», δήλωσε η Ευρυδίκη στην κάμερα και κίνησε για τα πιτάκια, προς έκπληξη των συμπαικτών της. Η αθλητικογράφος πήρε τα πιτάκια και πήγε να τα μοιραστεί με τους Διάσημους. Την ψυχρολουσία την έφαγε κατευθείαν από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. «Τα δικά μας είναι καλύτερα!», σχολίασε κοφτά και αδιαπραγμάτευτα ο Ντάνος. Όσο για τον Μπο; Ούτε που να τα δοκιμάσει! «Δεν συγκρίνονται οι δικές μας μαγειρικές με κανενός άλλου. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να το δοκιμάσω», δήλωσε ο γνωστός ράπερ.

Μην ξαναπάς από εκεί!

«Μην ξαναπάς από εκεί!», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για να πάρει την απάντηση: «Ρε άιντε παρατήστε με όλοι σας»!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση