ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Style crash test: Κύπριες vs Eλληνίδες παρουσιάστριες

Δεν σας έτυχε πολλές φορές να βλέπεται μια αγαπημένη σας παρουσιάστρια ή celebrity και να σκέπτεστε πως κάποια σας θυμίζει; Ή πως έχει παρόμοιο στυλ με κάποιαν άλλην; Eμείς σκεφτήκαμε πως θα ήταν ενδιαφέρον να συγκρίνουμε στιλιστικά αλλά και σε θέμα ομοιότητας Κύπριες μαζί με Ελληνίδες παρουσιάστριες.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μας θυμίζει την Ελένη Μενεγάκη. Ίσως είναι τα χρώματα αφού και οι δύο αγαπούν το ξανθό αλλά και τα χρώματα που επιλέγουν να φορέσουν αφού αγαπάνε και οι δύο το μπλε χρώμα. Οι δύο παρουσιάστριες επιλέγουν και πολύ συχνά τα ίδια κτενίσματα.

 Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μας μοιάζει με την Maria Menounos αφού και οι δύο μελαχρινές και πολύ εντυπωσιακές γυναίκες που κλέβουν τις εντυπώσεις με τις αναλογίες τους και τις στιλιστικές τους επιλογές. Και οι δύο λάτρεις των bodycon φορεμάτων.

Η Αλεξία Αναστασίου με το casual στυλ της μας θυμίζει την Φαίη Σκορδά αφού και οι δύο αγαπάνε τα καρό πουκάμισα και τα επιλέγουν πολύ συχνά.Αυτό το fresh και cool look της Μαρία Κορτζιά μας θυμίζει την Μαίρη Συνατσάκη. Η Άντρη Καραντώνη μας θυμίζει την Κατερίνα Καινούργιου αφού και οι  δύο αγαπάνε το πιο θηλυκό και κλασσικό στυλ. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X