ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Style Awards for Europa Donna Cyprus

Τα πρώτα Gliss Style Awards είναι γεγονός, με μερικές μόνο ημέρες να μας χωρίζουν από το φαντασμαγορικό gala και τη στέψη των stylish υποψηφίων. Οι πέντε Κύπριες σχεδιάστριες που είναι υποψήφιες στην κατηγορία «Fashion Designer of the Year» στηρίζουν το θεσμό της Europa Donna Κύπρου με πέντε δικές τους δημιουργίες,  που θα δημοπρατηθούν τη βραδιά του gala, με όλα τα έσοδα να διατίθενται στην Europa Donna Κύπρου.

Μιας και οι δημιουργίες δεν έχουν δει ακόμα τα φώτα της διασημότητας, μείνετε συντονισμένοι με το must.com.cy για να δείτε από πρώτο χέρι τις δημιουργίες της Φάνης Ξενοφώντος, της Levinia Konyalian, της Νάταλις Κωνσταντινίδου, της Μαρίας Αριστείδου και της Σίας Δημητριάδη. Πού ξέρετε, μπορεί ένα φόρεμα να γίνει δικό σας αν λάβετε μέρος στο παιχνίδι της δημοπρασίας!

Ψηφίστε εδώ την αγαπημένη σας εμφάνιση και διεκδικήστε ένα από τα υπέροχα δώρα των Gliss Style Awards. Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο gala μόδας έχει ξεκινήσει και το πολυτελέστατο red carpet δηλώνει πανέτοιμο να σας υποδεχτεί.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X