ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στους 39 βαθμούς φτάνει σήμερα η θερμοκρασία

Νέα κίτρινη προειδοποίηση

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργά το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα δυτικά παράλια και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι και την Πέμπτη, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κίτρινη Προειδοποίηση

Το Τμήμα Μετερεωλογίας εξέδωσε ανακοίνωση για εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες. Η περίοδος που θα ισχύει η κίτρινη προειδοποίηση θα είναι από τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (18/7) μέχρι τις 06:00 το πρωί της Τρίτης (19/7).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς κελσίου στα ψηλότερα ορεινά, ενώ η ελάχιστη θερμοκρασία απόψε αναμένεται να πέσει γύρω στους 26 βαθμούς κελσίου στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X