ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία τον Δεκαπενταύγουστο

Στις 15 Αυγούστου ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά σταδιακά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα στα νότια και τοπικά στα ανατολικά, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα ανατολικά και νότια παράλια και γύρω στους 30 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και τα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά σταδιακά θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 16/8, το Σάββατο 17/8 και την Κυριακή18/8, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, παραµένοντας κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X