ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στο σπίτι τους σκότωσε, τελικά, Livia και Elena ο Μεταξάς

Προβληματισμό και πολλά ερωτήματα γεννιούνται μετά και την επιβεβαίωση, όπως ακούστηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, ότι η Λίβια Μπουνέα και Έλενα - Νατάλια Μπουνέα δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους.

Αυτό ανέφερε στην ανάγνωση γεγονότων η Κατηγορούσα Αρχή. «Οι δύο προμελετημένοι φόνοι διαπράχθηκαν στην κατοικία της Λίβια».

«Ο κατηγορούμενος μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του 2016, στον Άγιο Παύλο της Επαρχίας Λευκωσίας, εκ προμελέτης με παράνομη πράξη προκάλεσε στη Livia Florentina Bunea, ηλικίας 36 ετών, και στην Elena Natalia Bunea, ηλικίας 8 ετών, τέως από τη Ρουμανία, βαριές κακώσεις στην περιοχή του τραχήλου (λαιμού) επιφέροντας το θάνατο αυτής».

Τελικά, μπήκε ή δεν μπήκε η Αστυνομία στο σπίτι της αδικοχαμένης Λίβια για να διερευνήσει;

Το 2016 η εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», στον τηλεοπτικό σταθμό «Σίγμα», ανέδειξε την εξαφάνιση της μητέρας και κόρης. Μια εξαφάνιση που αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για ένα στυγερό έγκλημα.

Στην μαρτυρία που εξασφάλισε η εκπομπή, ανέφερε ότι η εξαφάνιση της Λίβιας έκανε εντύπωση στους γείτονες, αφού ήταν πολύ τυπική με το παιδί της. Σύμφωνα με την μαρτυρία, τα πράγματα και τα ρούχα των δύο δολοφονηθέντων ήταν όλα εκεί ενώ η Αστυνομία δεν μετέβη ποτέ εντός του σπιτιού.

Τα πλάνα είναι ξεκάθαρα. Εκεί ο Νίκος Μεταξάς άρχισε την εγκληματική του δράση, εκεί σκότωσε την μάνα και την κόρη.

ΠΗΓΗ: 24NEWS

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X