ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Στο πλευρό της Ελένης Δήμου

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Είναι αλήθεια πως πάει καιρός να ακούσουμε κάτι καινούργιο από τον συμπατριώτη μας Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Φαίνεται πως ο γνωστός καλλιτέχνης μελετούσε όλο αυτό τον καιρό πολύ προσεκτικά τα βήματά του, μιας και από τον Οκτώβριο θα βρίσκεται στη μουσική σκηνή Αρχιτεκτονική δίπλα στην Ελένη Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εμφανίσεις των δύο τραγουδιστών θα αρχίσουν αρχές Οκτωβρίου και μαζί τους θα εμφανίζονται επίσης ο Τάσος Βουγιατζής, ο νικητής του Χ Factor 3 Χάρης Αντωνίου και η Έλενα Αναγιώτου.

Την Ελένη Δήμου και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου συνδέει εδώ και χρόνια μια πολύ καλή και στενή φιλία και ήρθε ο καιρός να τους δούμε μαζί επί σκηνής. Αξίζει να αναφέρουμε δε πως ο συμπατριώτης μας ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του album από την EMI προς τα τέλη Οκτωβρίου, ενώ ένα από τα τραγούδια του δίσκου του το ερμηνεύει ντουέτο με την Ελένη Δήμου.

Να σημειώσουμε επίσης πως στο πολυαναμενόμενο λαμπερό show του ANT1 Dancing on Ice θα συμμετέχει και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο διευθυντής προγραμμάτων του ANT1 Γιάννης Λάτσιος, στην παρουσίαση προγραμμάτων του σταθμού στην Κύπρο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση